Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Pamer Bojo Dhevy Geranium Reggae Version
Lagu Pamer Bojo Dhevy Geranium Reggae Version Mp3

Nama:Pamer Bojo Dhevy Geranium Reggae Version
Durasi:4:13
Diupdate:04 March 2019 (5 months ago)
Disukai:12,791 Orang
Dilihat:oleh 1,955,419 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Ci~dro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Rina Amelia - Kangen Bojo Dilihat 48448 orang
DownloadLagu Bojo Galak - Dhevy Geranium Reggae Dilihat 1243218 orang
DownloadLagu FDJ Emily Young - Pamer Bojo Dilihat 1038 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Biduan Dilihat 409462 orang
DownloadLagu Gerry Mahesa - Pamer Bojo - New Pallapa Dilihat 201660 orang
DownloadLagu ANISA SALMA - PAMER BOJO Cipt Didi Kempot Dilihat 1588085 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Pamer Bojo Dilihat 115058 orang
DownloadLagu Sodiq Monata - Bojo Galak Dilihat 1306802 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojomu Turahanku Dilihat 619312 orang
DownloadLagu Sonny Josz - Calon Bojo Dilihat 2698 orang