Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Pamer Bojo Dhevy Geranium Reggae Version
Lagu Pamer Bojo Dhevy Geranium Reggae Version Mp3

Nama:Pamer Bojo Dhevy Geranium Reggae Version
Durasi:4:13
Diupdate:04 March 2019 (2 months ago)
Disukai:9,184 Orang
Dilihat:oleh 948,963 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Ci~dro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Sodiq Monata - Bojo Galak Dilihat 1306802 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojomu Turahanku Dilihat 619312 orang
DownloadLagu Sonny Josz - Calon Bojo Dilihat 2217 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojomu Geleman Dilihat 1230736 orang
DownloadLagu Via Vallen - Pamer Bojo Dilihat 986130 orang
DownloadLagu Maqdalena - Pamer Bojo Dilihat 10681 orang
DownloadLagu PAMER BOJO - GuyonWaton Ciptaan Didi Kempot Dilihat 172163 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Pamer Bojo Dilihat 369566 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Pamer Bojo Dilihat 180990 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Aku Kangen Bojomu Dilihat 25891 orang