Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Paijo Londo Taiwan Ninggal Janji
Lagu Paijo Londo Taiwan Ninggal Janji Mp3

Nama:Paijo Londo Taiwan Ninggal Janji
Durasi:4:18
Diupdate:06 November 2018 (7 months ago)
Disukai:2,882 Orang
Dilihat:oleh 420,149 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kowe telpon neng aku
Jare ngomong rindu
Nanging tak rasakne
Koyo bedo neng kupingku
Rasane ati ra karuan
Batinku penasaran
Saiki kowe karo sopo
Neng taiwan

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budal kerjo
Mergo sumpah setiyomu
Aku luluh tak lilakno
Saiki kowe uwes lali
Malah tego cidro janji
Ngertiyo ngono mbiyen arep budal
Tak gondeli

Ibarat karon neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu bablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budal kerjo
Mergo sumpah setiyomu
Aku luluh tak lilakno
Saiki kowe uwes lali
Malah tego cidro janji
Ngertiyo ngono mbiyen arep budal
Tak gondeli

Ibarat karon neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu bablas kabur
Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji