Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Pacobaning Urip Nella Kharisma
Lagu Pacobaning Urip Nella Kharisma Mp3

Nama:Pacobaning Urip Nella Kharisma
Durasi:6:34
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 213,735 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kok koyo ngene abot sanggane,
Yen lagi dadi wong ora nduwe..
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso,
Nanging kayane ra sepiro..

Tansah nelongso rasaning atiku,
Yen aku kelingan marang sliramu..
Wis semono suwene anggonku mikir kowe,
Tansah agawe bingung atiku..

Rino klawan wengi aku tansah memuji,
Memuji marang kersane gusti..
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo,
Kowe lan aku biso urip mulyo..
Reff:
Kok koyo ngene abot sanggane,
Yen lagi dadi wong ora nduwe..
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso,
Nanging kayane ra sepiro..

Tansah nelongso rasaning atiku,
Yen aku kelingan marang sliramu..
Wis semono suwene anggonku mikir kowe,
Tansah agawe bingung atiku..

Rino klawan wengi aku tansah memuji,
Memuji marang kersane gusti..
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo,
Kowe lan aku biso urip mulyo..
Kowe lan aku biso urip mulyo..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu NDXAKA - Urip Mampir Ngetrail Dilihat 57867 orang
DownloadLagu Pacobaning Urip - Ciptaan Ndaru Breng By GuyonWaton Dilihat 173162 orang
DownloadLagu Intan Rahma - Urip Kuwi Keras Dilihat 8358 orang
DownloadLagu Mbah Surip - Tak Gendong REGGAE SMVLL Dilihat 38451 orang
DownloadLagu Vita KDI - Pacobaning Urip Dilihat 288245 orang
DownloadLagu Reny Farida - LAKONE URIP Dilihat 19228 orang
DownloadLagu NDX AKA - Pacobaning Urip Dilihat 1584290 orang