Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Pacobaning Urip Ciptaan Ndaru Breng By Guyonwaton
Lagu Pacobaning Urip Ciptaan Ndaru Breng By Guyonwaton Mp3

Nama:Pacobaning Urip Ciptaan Ndaru Breng By Guyonwaton
Durasi:3:28
Diupdate:20 October 2017 (2 years ago)
Disukai:1,988 Orang
Dilihat:oleh 190,278 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasaning atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane gusti
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasaning atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane gusti
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo
Kowe lan aku biso urip mulyo




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu NDXAKA - Urip Mampir Ngetrail Dilihat 57867 orang
DownloadLagu Intan Rahma - Urip Kuwi Keras Dilihat 8358 orang
DownloadLagu Mbah Surip - Tak Gendong REGGAE SMVLL Dilihat 38451 orang
DownloadLagu Vita KDI - Pacobaning Urip Dilihat 288245 orang
DownloadLagu Reny Farida - LAKONE URIP Dilihat 19228 orang
DownloadLagu NDX AKA - Pacobaning Urip Dilihat 1584290 orang