Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Oon B Tong Diceungceurikan
Lagu Oon B Tong Diceungceurikan Mp3

Nama:Oon B Tong Diceungceurikan
Durasi:5:31
Diupdate:20 March 2009 (10 years ago)
Disukai:3,630 Orang
Dilihat:oleh 2,091,780 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Panas nu sakieu mentrang
Sugan téh moal rék hujan
Sono bogoh anu urang
Geuningan teu bisa manjang

Asa dina pangimpian
Urang jadi pipisahan
Kadeudeuh nu nyangreud pageuh
Kiwari talina udar

Urang teu bisa embung
Najan ka gandrung sagunung
Urang teu bisa nolak
Najan duriat sajagat

Urang lir ibarat wayang
Usik malikna ku dalang
Anu teu wasa teu wenang
Beureum hideung kuma dalang

Apan hirup ngalalakon
Saperti dina sinetron
Caritana kedah pisah
Nya hamo bisa dipondah

Urang teu bisa embung
Najan laput rasa gandrung
Urang teu bisa nolak
Najan limpas ku kabeurat

Reff :

Tarimakeun janten randa
Akang pasrah jadi duda
Najan pait bari peuheur
Teu bisa dikumahakeun
Ulah ceurik, tong diceungceurikan

Takdir teu beunang dipungkir
Kadar teu bisa disinglar
Najan pada-pada beurat
Meureun gurat kedah pegat
Ulah ceurik, tong diceungceurikan

Wayahna cing tumarima
Urang teu bisa kumaha
Teu bisa kumaha

Urang lir ibarat wayang
Usik malikna ku dalang
Anu teu wasa teu wenang
Beureum hideung kuma dalang

Apan hirup ngalalakon
Saperti dina sinetron
Caritana kedah pisah
Nya hamo bisa dipondah

Urang teu bisa embung
Najan laput rasa gandrung
Urang teu bisa nolak
Najan limpas ku kabeurat

Reff :

Tarimakeun janten randa
Akang pasrah jadi duda
Najan pait bari peuheur
Teu bisa dikumahakeun
Ulah ceurik, tong diceungceurikan

Takdir teu beunang dipungkir
Kadar teu bisa disinglar
Najan pada-pada beurat
Meureun gurat kedah pegat
Ulah ceurik, tong diceungceurikan

Wayahna cing tumarima
Urang teu bisa kumaha
Teu bisa kumaha

Tarimakeun janten randa
Akang pasrah jadi duda
Najan pait bari peuheur
Teu bisa dikumahakeun
Ulah ceurik, tong diceungceurikan

Takdir teu beunang dipungkir
Kadar teu bisa disinglar
Najan pada-pada beurat
Meureun gurat kedah pegat