Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Oon B Tong Diceungceurikan
Lagu Oon B Tong Diceungceurikan Mp3

Nama:Oon B Tong Diceungceurikan
Durasi:5:31
Diupdate:20 March 2009 (10 years ago)
Disukai:4,077 Orang
Dilihat:oleh 2,259,647 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Panas nu sakieu mentrang
Sugan téh moal rék hujan
Sono bogoh anu urang
Geuningan teu bisa manjang

Asa dina pangimpian
Urang jadi pipisahan
Kadeudeuh nu nyangreud pageuh
Kiwari talina udar

Urang teu bisa embung
Najan ka gandrung sagunung
Urang teu bisa nolak
Najan duriat sajagat

Urang lir ibarat wayang
Usik malikna ku dalang
Anu teu wasa teu wenang
Beureum hideung kuma dalang

Apan hirup ngalalakon
Saperti dina sinetron
Caritana kedah pisah
Nya hamo bisa dipondah

Urang teu bisa embung
Najan laput rasa gandrung
Urang teu bisa nolak
Najan limpas ku kabeurat

Reff :

Tarimakeun janten randa
Akang pasrah jadi duda
Najan pait bari peuheur
Teu bisa dikumahakeun
Ulah ceurik, tong diceungceurikan

Takdir teu beunang dipungkir
Kadar teu bisa disinglar
Najan pada-pada beurat
Meureun gurat kedah pegat
Ulah ceurik, tong diceungceurikan

Wayahna cing tumarima
Urang teu bisa kumaha
Teu bisa kumaha

Urang lir ibarat wayang
Usik malikna ku dalang
Anu teu wasa teu wenang
Beureum hideung kuma dalang

Apan hirup ngalalakon
Saperti dina sinetron
Caritana kedah pisah
Nya hamo bisa dipondah

Urang teu bisa embung
Najan laput rasa gandrung
Urang teu bisa nolak
Najan limpas ku kabeurat

Reff :

Tarimakeun janten randa
Akang pasrah jadi duda
Najan pait bari peuheur
Teu bisa dikumahakeun
Ulah ceurik, tong diceungceurikan

Takdir teu beunang dipungkir
Kadar teu bisa disinglar
Najan pada-pada beurat
Meureun gurat kedah pegat
Ulah ceurik, tong diceungceurikan

Wayahna cing tumarima
Urang teu bisa kumaha
Teu bisa kumaha

Tarimakeun janten randa
Akang pasrah jadi duda
Najan pait bari peuheur
Teu bisa dikumahakeun
Ulah ceurik, tong diceungceurikan

Takdir teu beunang dipungkir
Kadar teu bisa disinglar
Najan pada-pada beurat
Meureun gurat kedah pegat




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu NABASA TRIO - KENEK MAKMUR Dilihat 1582201 orang
DownloadLagu Ria Amelia - Undangan Membawa Derita Dilihat 104813 orang
DownloadLagu Bayang Bayang - Evie Tamala Dilihat 29791 orang
DownloadLagu Opick - Tola Al Badru Dilihat 245106 orang
DownloadLagu BRAVES BOY - AKU HARUS JAHAT Dilihat 281653 orang
DownloadLagu Ruben Onsu Sarwendah - Kamu Buah Hatiku Dilihat 247679 orang
DownloadLagu Gerry Mahesa - Sebujur Bangkai Dilihat 31538 orang
DownloadLagu BIGWAVE - Bahagiakan Kamu Dilihat 163735 orang
DownloadLagu 2wo Bones - TOPENG Dilihat 261361 orang
DownloadLagu Liza Hanim - Biarkan Aku Merinduimu Dilihat 201642 orang