Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Om Wawes X Guyon Waton Penak Konco
Lagu Om Wawes X Guyon Waton Penak Konco Mp3

Nama:Om Wawes X Guyon Waton Penak Konco
Durasi:4:27
Diupdate:27 August 2018 (5 months ago)
Disukai:36,781 Orang
Dilihat:oleh 5,078,028 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bedo ranemu dalane
Karo koe aku raono bahagiane
Timbang gelo, mung disio-sio
Rasah digawe dowo crito iki
Tresno rabakal iso nyawiji
Abot kesel sing ngrasakke
Karo koe anane ming rame wae
Soyo ajur polahmu soyo ngawur
Mikir awakmu dewe, karepmu dewe
Tanpo kelingan janji awale

Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke
Kabeh iki wes ono dalane
Percoyo wae gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni
Roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe nggoleki
Aku pie kowe ra peduli
Ra perlu ngomogke tresno
Yen kui mung ngawe loro
Ra perlu dolanan roso
Awak dewe penak konco

Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke
Kabeh iki wes ono dalane
Percoyo wae gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni
Roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe ngoleki
Aku pie kowe ra peduli
Ra perlu ngomogke tresno
Yen kui mung nggawe loro
Ra perlu dolanan roso
Awak dewe penak konco

Hooooo.....
Awak dewe penak konco
Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu OM PMR - ENGKONG Dilihat 186148 orang
DownloadLagu OM WAWES - TETEP NENG ATI Dilihat 2787342 orang
DownloadLagu OM SONETA Rhoma Irama - Yale Yale Dilihat 64047 orang
DownloadLagu OM AURORA - GERRY TASYA - TIADA KATA TERUCAP Dilihat 556097 orang
DownloadLagu OM SONETA Rhoma Irama - Patah Hati Dilihat 153192 orang
DownloadLagu OM SERA - DIMANA HATIMU - VIA VALLEN Dilihat 198096 orang
DownloadLagu OM SERA - TANGISE SARANGAN - VIA VALLEN Dilihat 3387004 orang
DownloadLagu OM SAGITA PANTUN CINTA ENY SAGITA Dilihat 138200 orang
DownloadLagu Omelette - Ingatan Lalu Dilihat 116657 orang
DownloadLagu Omelette - Lagi-lagi Janji Dilihat 176805 orang