Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Om Wawes Tetep Neng Ati
Lagu Om Wawes Tetep Neng Ati Mp3

Nama:Om Wawes Tetep Neng Ati
Durasi:5:16
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 7,754,814 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Banyu tibo seko langit
Dadi saksi setyaku mung kanggo koe
Sing neng atiku
Rabakal iso ilang
Senajan koe nglarani aku
Sak tenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku
Wis tak rasakke wae
Kui kabeh mergo koe
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati
Aku tansah kelingan
Janjimu neng aku
Rabakal lungo ninggal cerita loro
Tapi nyatane koe ora biso njaga roso iki
Nganti pungkasane uripku
Sak tenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku
Wis tak rasakke wae
Kui kabeh mergo koe
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu OM WAWES - KOE LUNGO New Version Dilihat 57898 orang
DownloadLagu OM ADELLA - BENCI - NURMA KDI Dilihat 12849 orang
DownloadLagu OM SONETA Rhoma Irama - Kurang Garam Dilihat 28266 orang
DownloadLagu OM ADELLA Bimbang Sherly KDI Dilihat 16279 orang
DownloadLagu OM PMR - Terlalu Lama Sendiri Dilihat 420128 orang
DownloadLagu OM PMR - CINTA MELULU Dilihat 28497 orang
DownloadLagu Omega Trio Feat Mario - Pengacara Dilihat 56638 orang
DownloadLagu Omega Trio - Jangan Pernah Berubah Dilihat 33566 orang
DownloadLagu OM SONETA Rhoma Irama Rita Sugiarto - Tak Terduga Dilihat 160332 orang
DownloadLagu TETEP NENG ATI - OM WAWES Kentrung Monica Dilihat 391861 orang