Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Om Wawes Tetep Neng Ati
Lagu Om Wawes Tetep Neng Ati Mp3

Nama:Om Wawes Tetep Neng Ati
Durasi:5:16
Diupdate:14 February 2018 (1 year ago)
Disukai:45,220 Orang
Dilihat:oleh 6,480,603 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Banyu tibo seko langit
Dadi saksi setyaku mung kanggo koe
Sing neng atiku
Rabakal iso ilang
Senajan koe nglarani aku
Sak tenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku
Wis tak rasakke wae
Kui kabeh mergo koe
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati
Aku tansah kelingan
Janjimu neng aku
Rabakal lungo ninggal cerita loro
Tapi nyatane koe ora biso njaga roso iki
Nganti pungkasane uripku
Sak tenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku
Wis tak rasakke wae
Kui kabeh mergo koe
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati