Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nining Meida Karembong Kayas
Lagu Nining Meida Karembong Kayas Mp3

Nama:Nining Meida Karembong Kayas
Durasi:4:57
Diupdate:21 March 2011 (8 years ago)
Disukai:185 Orang
Dilihat:oleh 222,401 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Duh aduh karembong kayas
Disawang matak kagagas
Baheula keur jeung manehna
Karembong the jadi saksina

Duh aduh karembong kayas
Dianggo ku mojang kota
Loba nu matak kabita
Ku nu nganggo karembong kayas

Mojang bandung loba nu matak kaduyung
Ku wanoja sumedang matak kagembang
Mojang garut loba nu matak kagirut
Komo lamun nganggo karembong kayas

Mojang bandung loba nu matak kaduyung
Ku wanoja sumedang matak kagembang
Mojang garut loba nu matak kagirut
Komo lamun nganggo karembong kayas

Duh aduh karembong kayas
Dianggo ku mojang kota
Loba nu matak kabita
Ku nu nganggo karembong kayas

Mojang bandung loba nu matak kaduyung
Ku wanoja sumedang matak kagembang
Mojang garut loba nu matak kagirut
Komo lamun nganggo karembong kayas

Mojang bandung loba nu matak kaduyung
Ku wanoja sumedang matak kagembang
Mojang garut loba nu matak kagirut
Komo lamun nganggo karembong kayas




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ka Bulan - Nining Meida Dilihat 33659 orang
DownloadLagu TALAGA REUMIS - NINING MEIDA Dilihat 408580 orang
DownloadLagu DUKA KUMAHA - NINING MEIDA Dilihat 275257 orang
DownloadLagu Nining Meida - Bangbara Cinta Dilihat 22098 orang
DownloadLagu Sorban Palid - Nining Meida Dilihat 135294 orang
DownloadLagu Nining Meida - NARATAS BAGJA Dilihat 89509 orang
DownloadLagu Borondong Garing - Nining Meida Dilihat 180684 orang
DownloadLagu Bubuy Bulan - Nining Meida Pop Sunda Dilihat 232084 orang
DownloadLagu Peuyeum Bandung - Nining Meida Dilihat 128473 orang
DownloadLagu Bajing Luncat Pop Sunda Nining Meida Dilihat 4448 orang