Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nining Meida Cenah
Lagu Nining Meida Cenah Mp3

Nama:Nining Meida Cenah
Durasi:6:31
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,959 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Siang wengi abdi ngantosan
Ku teu kawawa kurasa kangen
Ku teu kawawa kurasa sono

Siang wengi abdi ngantosan
Ku teu kawawa hoyong patepang
Ku teu kawawa hoyong paamprok sono

Aduh engkang
Kunaon beut harianeun
Kunaon teu ngaraoskeun
Ieu hate nu leungiteun
Kamana atuh kamana
Nepangkeun katineung rasa
Na atuh kedah kamana,kamana

Aduh engkang
Cenah moal teungteuingeun
Cenah moal mopohokeun
Ieu hate nu leungiteun
Iraha atuh iraha
Nepungkeun ka tineung rasa
Aduh engkang katineung urang

Nineung ku deudeuhna
Nineung ku belana
Nineung ku bohongna
Nineung ku heureuina

Siang wengi abdi ngantosan
Ku teu kawawa kurasa kangen
Ku teu kawawa kurasa sono

Siang wengi abdi ngantosan
Ku teu kawawa hoyong patepang
Ku teu kawawa hoyong paamprok sono

Aduh engkang
Kunaon beut harianeun
Kunaon teu ngaraoskeun
Ieu hate nu leungiteun
Kamana atuh kamana
Nepangkeun katineung rasa
Na atuh kedah kamana,kamana

Aduh engkang
Cenah moal teungteuingeun
Cenah moal mopohokeun
Ieu hate nu leungiteun
Iraha atuh iraha
Nepungkeun ka tineung rasa
Aduh engkang katineung urang

Nineung ku deudeuhna
Nineung ku belana
Nineung ku bohongna
Nineung..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ka Bulan - Nining Meida Dilihat 33659 orang
DownloadLagu TALAGA REUMIS - NINING MEIDA Dilihat 408580 orang
DownloadLagu DUKA KUMAHA - NINING MEIDA Dilihat 275257 orang
DownloadLagu Nining Meida - Bangbara Cinta Dilihat 22098 orang
DownloadLagu NINING MEIDA- KAREMBONG KAYAS Dilihat 218884 orang
DownloadLagu Sorban Palid - Nining Meida Dilihat 135294 orang
DownloadLagu Nining Meida - NARATAS BAGJA Dilihat 89509 orang
DownloadLagu Borondong Garing - Nining Meida Dilihat 180684 orang
DownloadLagu Bubuy Bulan - Nining Meida Pop Sunda Dilihat 232084 orang
DownloadLagu Peuyeum Bandung - Nining Meida Dilihat 128473 orang