Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nining Meida Bangbara Cinta
Lagu Nining Meida Bangbara Cinta Mp3

Nama:Nining Meida Bangbara Cinta
Durasi:5:12
Diupdate:24 May 2014 (5 years ago)
Disukai:55 Orang
Dilihat:oleh 22,094 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Duh madu katresna
Diseuseup urang duaan
Endahna kacipta kembang rasa
Dirungrung bangbara cinta

Parahu kaheman
Ngembangkeun layar asmara
Di ayun ambing
Ombak bagja diusapan angin cinta

Mangsa kembang
Ngarangrangan layu ditaman
Salira teh tega luas bibilasan
Mangsa ngagolak galura di sagara
Parahu teh karam neumrag karang

Leupas deui leupas deui
Cinta teh leupas deui
Meuntas deui meuntas deui
Asih teh meuntas deui
Laas deui laas deui cinta teh laas deui
Reuntas deui reuntas deui
Asih teh reuntas deui

Parahu kaheman
Ngembangkeun layar asmara
Di ayun ambing
Ombak bagja diusapan angin cinta

Mangsa kembang
Ngarangrangan layu ditaman
Salira teh tega luas bibilasan
Mangsa ngagolak galura di sagara
Parahu teh karam neumrag karang

Leupas deui leupas deui
Cinta teh leupas deui
Meuntas deui meuntas deui
Asih teh meuntas deui
Laas deui laas deui cinta teh laas deui
Reuntas deui reuntas deui
Asih teh reuntas deui




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu NINING MEIDA- KAREMBONG KAYAS Dilihat 218884 orang
DownloadLagu Sorban Palid - Nining Meida Dilihat 135294 orang
DownloadLagu Nining Meida - NARATAS BAGJA Dilihat 89509 orang
DownloadLagu Borondong Garing - Nining Meida Dilihat 180684 orang
DownloadLagu Bubuy Bulan - Nining Meida Pop Sunda Dilihat 232084 orang
DownloadLagu Peuyeum Bandung - Nining Meida Dilihat 128473 orang
DownloadLagu Bajing Luncat Pop Sunda Nining Meida Dilihat 4448 orang
DownloadLagu NINING MEIDA - MOJANG PRIANGAN Dilihat 326488 orang
DownloadLagu NINING MEIDA - DUH ENGKANG Dilihat 858 orang
DownloadLagu NINING MEIDA - KALANGKANG Dilihat 5038980 orang