Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nia Daniaty Ulah Jalir Jangji
Lagu Nia Daniaty Ulah Jalir Jangji Mp3

Nama:Nia Daniaty Ulah Jalir Jangji
Durasi:48:11
Diupdate:06 November 2018 (10 months ago)
Disukai:2,697 Orang
Dilihat:oleh 638,084 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Teu lami sasasih deui
Asih urang bakal ngahiji
Teu weuleh dianti-anti
Bakal nyorang laki rabi

Awas ulah robih deui
Komo deui rek jalir jangji
Estu cinta ukur hiji

Neupi pati jeung dug pati

Nya abdi sareng salira
Pada-pada mikacinta

Susah senang sasarengan
Pait manis nya duaan ...

Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat nganyeunyeuri

Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat gaduh deui

Kadeudeuh nu urang
Kaheman keur urang
Teu lami sasasih deui
Asih urang bakal ngahiji
Teu weuleh dianti-anti
Bakal nyorang laki rabi
Awas ulah robih deui
Komo deui rek jalir jangji
Estu cinta ukur hiji
Neupi pati jeung dug pati
Nya abdi sareng salira
Pada-pada mikacinta
Susah senang sasarengan
Pait manis nya duaan ...
Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat nganyeunyeuri
Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat gaduh deui
Kadeudeuh nu urang
Kaheman keur urang
Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat nganyeunyeuri
Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat gaduh deui
Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat nganyeunyeuri
Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat gaduh deui




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nia Daniaty - Surat Gadai Dilihat 24393 orang
DownloadLagu NIAT SETIA KU - SULIYANA Dilihat 3321 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Disini Aku Rindu Disana Kau Bercumbu Dilihat 28308 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Tak Ingin Dimadu Dilihat 913707 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Cintamu Cinta Apa Dilihat 317426 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Untuk Kau Yang Disana Dilihat 498889 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Hancur Hatiku Dilihat 475259 orang
DownloadLagu Niagara - Api Asmara Dilihat 284811 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Siapa Tak Ingin Disayang Dilihat 60003 orang
DownloadLagu HATI YANG SAKIT - Nia Daniaty Dilihat 130831 orang