Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nia Daniaty Ulah Jalir Jangji
Lagu Nia Daniaty Ulah Jalir Jangji Mp3

Nama:Nia Daniaty Ulah Jalir Jangji
Durasi:48:11
Diupdate:06 November 2018 (6 months ago)
Disukai:1,436 Orang
Dilihat:oleh 299,144 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Teu lami sasasih deui
Asih urang bakal ngahiji
Teu weuleh dianti-anti
Bakal nyorang laki rabi

Awas ulah robih deui
Komo deui rek jalir jangji
Estu cinta ukur hiji

Neupi pati jeung dug pati

Nya abdi sareng salira
Pada-pada mikacinta

Susah senang sasarengan
Pait manis nya duaan ...

Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat nganyeunyeuri

Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat gaduh deui

Kadeudeuh nu urang
Kaheman keur urang
Teu lami sasasih deui
Asih urang bakal ngahiji
Teu weuleh dianti-anti
Bakal nyorang laki rabi
Awas ulah robih deui
Komo deui rek jalir jangji
Estu cinta ukur hiji
Neupi pati jeung dug pati
Nya abdi sareng salira
Pada-pada mikacinta
Susah senang sasarengan
Pait manis nya duaan ...
Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat nganyeunyeuri
Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat gaduh deui
Kadeudeuh nu urang
Kaheman keur urang
Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat nganyeunyeuri
Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat gaduh deui
Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat nganyeunyeuri
Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat gaduh deui




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu HATI YANG SAKIT - Nia Daniaty Dilihat 130831 orang
DownloadLagu Nia Paramitha - Datanglah Kasih 1995 Dilihat 849583 orang
DownloadLagu Nia Daniati - Talatah Dilihat 51811 orang
DownloadLagu NIA DANIATY - INANG Dilihat 2130 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Tak Ingin Seperti Dia Dilihat 31068 orang
DownloadLagu Nia Zulkarnain - Kuingin Bersamamu Dilihat 68711 orang
DownloadLagu NIA DANIATY - Sai Anju Ma Ahu Dilihat 536632 orang
DownloadLagu Pop Sunda - Nia Daniaty - Peurih Dilihat 276318 orang
DownloadLagu NIA DANIATY - BIARLAH KUCARI JALAN HIDUPKU Dilihat 2470 orang
DownloadLagu NIA HAMIDAH - SURGA CINTA Dilihat 21966 orang