Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nia Daniati Talatah
Lagu Nia Daniati Talatah Mp3

Nama:Nia Daniati Talatah
Durasi:47:16
Diupdate:24 February 2018 (2 years ago)
Disukai:173 Orang
Dilihat:oleh 59,651 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Cing hariring
Pang nepikuen salam kuring
Deudeuh nyaah asih tingtrim
Naha talatah taya waleran
Duh aduh dirungrum kabingung
Cenah mah seueur wagelan
Piraku rek nyapirakeun
Kedah kumaha, kedah kusaha..
Sono, bogoh hoyong amprok
Paduduaan rek sosonoan

Cing kakasih masing tingtrim dina ati
Jangji surti masing bukti
Jirim kamari ka impi impi
Nung geulis pupujaning ati
Sawios abdi nu ngantos
Sawios ukur harewos
Salam kanyaah, salam katresna..
Deudeuh, nyaah salamina
Seja talatah kanggo salira

Keur kakasih titip diri sakanyeri
Abdi jangji satia saati
Keur kakasih moal bade nganyenyeri
Kanyaah sadaya kanggo salira
Imutna, teuteupna, deudeuhna, rindatna..
Masing percanteun

Cing hariring
Pang nepikuen salam kuring
Deudeuh nyaah asih tingtrim
Naha talatah taya waleran
Duh aduh dirungrum kabingung
Cenah mah seueur wagelan
Piraku rek nyapirakeun
Kedah kumaha, kedah kusaha..
Sono, bogoh hoyong amprok
Paduduaan rek sosonoan

Cing kakasih masing tingtrim dina ati
Jangji surti masing bukti
Jirim kamari ka impi impi
Nung geulis pupujaning ati
Sawios abdi nu ngantos
Sawios ukur harewos
Salam kanyaah, salam katresna..
Deudeuh, nyaah salamina
Seja talatah kanggo salira

Keur kakasih titip diri sakanyeri
Abdi jangji satia saati
Keur kakasih moal bade nganyenyeri
Kanyaah sadaya kanggo salira
Imutna, teuteupna, deudeuhna, rindatna..
Masing percanteun

Cing hariring
Pang nepikuen salam kuring
Deudeuh nyaah asih tingtrim
Naha talatah taya waleran
Duh aduh dirungrum kabingung
Cenah mah seueur wagelan
Piraku rek nyapirakeun
Kedah kumaha, kedah kusaha..
Sono, bogoh hoyong amprok
Paduduaan rek sosonoan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nia Daniaty - Surat Gadai Dilihat 24393 orang
DownloadLagu NIAT SETIA KU - SULIYANA Dilihat 3321 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Disini Aku Rindu Disana Kau Bercumbu Dilihat 28308 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Tak Ingin Dimadu Dilihat 913707 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Cintamu Cinta Apa Dilihat 317426 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Untuk Kau Yang Disana Dilihat 498889 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Hancur Hatiku Dilihat 475259 orang
DownloadLagu Niagara - Api Asmara Dilihat 284811 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Siapa Tak Ingin Disayang Dilihat 60003 orang
DownloadLagu Nia Paramitha - Datanglah Kasih 1995 Dilihat 849583 orang