Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nia Daniati Talatah
Lagu Nia Daniati Talatah Mp3

Nama:Nia Daniati Talatah
Durasi:5:45
Diupdate:23 January 2013 (6 years ago)
Disukai:162 Orang
Dilihat:oleh 59,785 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Cing hariring
Pang nepikuen salam kuring
Deudeuh nyaah asih tingtrim
Naha talatah taya waleran
Duh aduh dirungrum kabingung
Cenah mah seueur wagelan
Piraku rek nyapirakeun
Kedah kumaha, kedah kusaha..
Sono, bogoh hoyong amprok
Paduduaan rek sosonoan

Cing kakasih masing tingtrim dina ati
Jangji surti masing bukti
Jirim kamari ka impi impi
Nung geulis pupujaning ati
Sawios abdi nu ngantos
Sawios ukur harewos
Salam kanyaah, salam katresna..
Deudeuh, nyaah salamina
Seja talatah kanggo salira

Keur kakasih titip diri sakanyeri
Abdi jangji satia saati
Keur kakasih moal bade nganyenyeri
Kanyaah sadaya kanggo salira
Imutna, teuteupna, deudeuhna, rindatna..
Masing percanteun

Cing hariring
Pang nepikuen salam kuring
Deudeuh nyaah asih tingtrim
Naha talatah taya waleran
Duh aduh dirungrum kabingung
Cenah mah seueur wagelan
Piraku rek nyapirakeun
Kedah kumaha, kedah kusaha..
Sono, bogoh hoyong amprok
Paduduaan rek sosonoan

Cing kakasih masing tingtrim dina ati
Jangji surti masing bukti
Jirim kamari ka impi impi
Nung geulis pupujaning ati
Sawios abdi nu ngantos
Sawios ukur harewos
Salam kanyaah, salam katresna..
Deudeuh, nyaah salamina
Seja talatah kanggo salira

Keur kakasih titip diri sakanyeri
Abdi jangji satia saati
Keur kakasih moal bade nganyenyeri
Kanyaah sadaya kanggo salira
Imutna, teuteupna, deudeuhna, rindatna..
Masing percanteun

Cing hariring
Pang nepikuen salam kuring
Deudeuh nyaah asih tingtrim
Naha talatah taya waleran
Duh aduh dirungrum kabingung
Cenah mah seueur wagelan
Piraku rek nyapirakeun
Kedah kumaha, kedah kusaha..
Sono, bogoh hoyong amprok
Paduduaan rek sosonoan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nia Paramitha - Datanglah Kasih 1995 Dilihat 849583 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Ulah Jalir Jangji Dilihat 142266 orang
DownloadLagu NIA DANIATY - INANG Dilihat 2130 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Tak Ingin Seperti Dia Dilihat 31068 orang
DownloadLagu Nia Zulkarnain - Kuingin Bersamamu Dilihat 68711 orang
DownloadLagu NIA DANIATY - Sai Anju Ma Ahu Dilihat 536632 orang
DownloadLagu NIA DANIATY - BIARLAH KUCARI JALAN HIDUPKU Dilihat 2470 orang
DownloadLagu NIA HAMIDAH - SURGA CINTA Dilihat 21966 orang
DownloadLagu Niat Hati Tak Nak Berpisah - Arrow Dilihat 1257228 orang
DownloadLagu Nia Daniaty - Cintaku Dan Cintamu Dilihat 5417 orang