Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ngomong Apik Apik Wf Azizah
Lagu Ngomong Apik Apik Wf Azizah Mp3

Nama:Ngomong Apik Apik Wf Azizah
Durasi:5:14
Diupdate:30 May 2019 (4 months ago)
Disukai:1,168 Orang
Dilihat:oleh 118,792 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Paran baen hang di jalok
Yo wes isun turuti
Akehe hang riko karep
Yo wes isun lakoni

Sak mendi se gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko..
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu PURI RATNA - NGOMONG APIK APIK Dilihat 28821 orang
DownloadLagu Wandra - Ngomong Apik Apik Dilihat 2358 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Ngomong Apik Apik Dilihat 24351 orang
DownloadLagu Ngomong Apik Apik - Ardia Diwang Dilihat 314842 orang
DownloadLagu Murry S Group - Papiku Mamiku Dilihat 7146 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Ngomong Apik Apik Dilihat 140295 orang
DownloadLagu NGOMONG APIK APIK - Dhevy Geranium Reggae Version Dilihat 325626 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik Versi SKA Dilihat 29401 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik Dilihat 2438521 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Ngomong Apik Apik Dilihat 765271 orang