Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ngenes Tanpo Riko Syahiba Saufa
Lagu Ngenes Tanpo Riko Syahiba Saufa Mp3

Nama:Ngenes Tanpo Riko Syahiba Saufa
Durasi:4:38
Diupdate:22 December 2018 (4 months ago)
Disukai:344 Orang
Dilihat:oleh 38,255 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Magih tah iling bengen wayah sun sanding
Guyon keloronan koyo sing ono maning
Magih tah iling riko lan isun
Matri janji bareng urip seneng bareng

Saiki sewang sewangan riko
Pingin urip dewekan ambi pendirian riko
Saiki isun biso paran
Mung siji hang pingin sun sampeaken

Isun ngenes isun ngenes isun
Ngenes urip tanpo riko.....

Sun magih iling bengen wayah sun sanding
Guyon keloronan koyo sing ono maning
Sun magih iling riko lan isun
Matri janji bareng pingin urip bareng

Saki sewang sewangan riko
Pingin urip dewekan ambi pendirian riko
Saiki isun biso paran
Mung siji hang pingin sun sampe'aken

Saiki sewang sewangan riko
Pingin urip dewekan ambi pendirian riko
Saiki isun biso paran
Mung siji hang pingin sun sampe'aken

Isun ngenes isun ngenes isun
Ngenes urip tanpo riko....
Isun ngenes isun ngenes isun
Ngenes urip tanpo riko...