Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Wong Edan Kui Bebas
Lagu Nella Kharisma Wong Edan Kui Bebas Mp3

Nama:Nella Kharisma Wong Edan Kui Bebas
Durasi:5:57
Diupdate:28 September 2018 (11 months ago)
Disukai:3,593 Orang
Dilihat:oleh 737,333 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Ora usah mikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu



Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik olo ketoro
Mulo ojo gawe gelo
Mergo urip butuh konco

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat dinggo mapan turu

Ora usah mikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik olo ketoro
Mulo ojo gawe gelo
Mergo urip butuh konco

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani,,,,
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat dinggo mapan turu

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Pisau Cinta Dilihat 116739 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kelilipen Angen Dilihat 99923 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Ilux Id - Mundur Alon Alon Dilihat 247509 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Buto Buto Galak Dilihat 55098 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Banyu Londo Dilihat 312456 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Biar Kucari Jalanku Dilihat 4100405 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ikatan Halalmu Dilihat 130694 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Pacarku Bukan Jodohku Dilihat 96285 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Janji Terakhir Dilihat 132934 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung Dilihat 3509359 orang