Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Wong Edan Kui Bebas
Lagu Nella Kharisma Wong Edan Kui Bebas Mp3

Nama:Nella Kharisma Wong Edan Kui Bebas
Durasi:5:57
Diupdate:28 September 2018 (5 months ago)
Disukai:1,010 Orang
Dilihat:oleh 135,173 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Ora usah mikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu



Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik olo ketoro
Mulo ojo gawe gelo
Mergo urip butuh konco

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat dinggo mapan turu

Ora usah mikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik olo ketoro
Mulo ojo gawe gelo
Mergo urip butuh konco

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani,,,,
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat dinggo mapan turu

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu BEST Nella Kharisma 2019 TANPA IKLAN Dilihat 2981659 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Di Sayidan Dilihat 302003 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA - CURANG Dilihat 99137 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sayangen Aku Dilihat 443509 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA - RADUWE PERASAAN Dilihat 750261 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Rasa Yang Tersimpan Dilihat 727620 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Berdiri Bulu Romaku Dilihat 1007514 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Si Jantung Hati Dilihat 704492 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Jawaban Kemarin Dilihat 54739 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Undangan Rabi Dilihat 1927433 orang