Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Tresno Suci
Lagu Nella Kharisma Tresno Suci Mp3

Nama:Nella Kharisma Tresno Suci
Durasi:5:05
Diupdate:17 January 2018 (1 year ago)
Disukai:2,323 Orang
Dilihat:oleh 378,723 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mas tresno iki ora ono sing biso nganteni
Masio kowe gawe loro ati iki
Aku isih tetep tresno mas

Aku ora biso nglalekke sliramu
Soko atiku
Sing tak jaluk amung sadarmu
Elingo karo anak bojomu iki mas

Ning opo kowe tego ninggalake aku
Wes ora eling karo janji setiomu
Sing kok ucapake ning ngarep penghulu
Nalikane kowe ngerabi awakku iki

Opo kowe ra iling naliko jaman semono
Kowe janji setio marang aku
Nganti mbesuk tumeko ing pati
Tapi opo saiki banjur kowe ngelali

Opo ora iling maneh karo anak bojomu
Sing saben dino ngenteni tekamu
Sing tak jaluk yo mung sadarmu
Baliyo marang aku ilingo karo anak bojomu

Tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu
Nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu
Sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu
Mugo wae kowe iling marang janji setiomu

Ning opo kowe tego ninggalake aku
Wes ora eling karo janji setiomu
Sing kok ucapake ning ngarep penghulu
Nalikane kowe ngerabi awakku iki

Tresno suci iki tetep tak jogo
Nganti saiki masio kowe sering ngeloro ati
Wes pirang pirang sasi kabarmu tak enteni
Saben bengi aku yo mung ngelus dodo iki

Kadung anakmu takon kapan bapakku bali
Ngertenono neng njero batin iki keloro loro
Neng opo kowe tego mentolo
Ninggalke aku lungo karo wanito liyo

Tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu
Nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu
Sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu
Mugo wae kowe iling marang janji setiomu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Bohoso Moto Dilihat 16897894 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Janur Garing Dilihat 676857 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Singkong Keju Dilihat 3674948 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sayang 9 Dilihat 469811 orang
DownloadLagu Wes Ra Jodone Nella Kharisma Dilihat 109741 orang
DownloadLagu Bahagiamu Bahagiaku Ikhlas Nella Kharisma Dilihat 100297 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sakitku Bahagiamu Dilihat 203389 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA Feat WANDRA - MEMPENG Dilihat 69765 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Digawe Asik Dilihat 60142 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - 80 Juta Dilihat 47496 orang