Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Tatune Ati
Lagu Nella Kharisma Tatune Ati Mp3

Nama:Nella Kharisma Tatune Ati
Durasi:5:41
Diupdate:06 April 2019 (3 weeks ago)
Disukai:2,409 Orang
Dilihat:oleh 216,841 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Tresnaku iki
Sing tak gowo tekan mati
Kok ungkap sakjroning ati
Ilang nyowo tak lakoni
Gede tresno ning ati

Dino ganti wulan
Yo mung kowe sing tak sayang
Kok gawe atiku bimbang
Tresnamu sak iki ilang
Cidro janji kang suci

Umpomo kowe ngerti lorone ati iki
Ilang tresno kari tatune ati

Opo aku kudu ngeratapi
Pait perihe ati sing kebagi
Sampai kapan aku ngenteni
Janji suci sing wes mok mblenjani


Umpomo kowe ngerti lorone ati iki
Ilang tresno kari tatune ati

Opo aku kudu ngeratapi
Pait perihe ati sing kebagi
Sampai kapan aku ngenteni
Janji suci sing wes mok mblenjani

Umpomo kowe ngerti lorone ati iki
Ilang tresno kari tatune ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - KISAH KASIH DI SEKOLAH Dilihat 173819 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Linak Litu Linggo Lico Dilihat 1240628 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kawin Mlayu Dilihat 49251 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Loro Ning Ati Dilihat 2013 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kebanting Tresno Dilihat 834757 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tuhan Jagakan Dia Dilihat 41077 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Cinta Tak Memilihmu Dilihat 4565185 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - SEMAKIN CINTA Dilihat 53797 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Mantan Djancuk Dilihat 276468 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Undangan Nyasar Dilihat 65126 orang