Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Tatune Ati
Lagu Nella Kharisma Tatune Ati Mp3

Nama:Nella Kharisma Tatune Ati
Durasi:5:41
Diupdate:06 April 2019 (3 months ago)
Disukai:2,953 Orang
Dilihat:oleh 340,228 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Tresnaku iki
Sing tak gowo tekan mati
Kok ungkap sakjroning ati
Ilang nyowo tak lakoni
Gede tresno ning ati

Dino ganti wulan
Yo mung kowe sing tak sayang
Kok gawe atiku bimbang
Tresnamu sak iki ilang
Cidro janji kang suci

Umpomo kowe ngerti lorone ati iki
Ilang tresno kari tatune ati

Opo aku kudu ngeratapi
Pait perihe ati sing kebagi
Sampai kapan aku ngenteni
Janji suci sing wes mok mblenjani


Umpomo kowe ngerti lorone ati iki
Ilang tresno kari tatune ati

Opo aku kudu ngeratapi
Pait perihe ati sing kebagi
Sampai kapan aku ngenteni
Janji suci sing wes mok mblenjani

Umpomo kowe ngerti lorone ati iki
Ilang tresno kari tatune ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Panandang Dilihat 153332 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Selimut Biru Dilihat 1615339 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Biduan Dilihat 409462 orang
DownloadLagu REMBULAN - NELLA KHARISMA Dilihat 62890 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Beri Aku Maafmu Dilihat 129527 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Semarang Ninggal Janji Dilihat 36079 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Heri DN - Kadung Jeru Dilihat 141686 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU Dilihat 25578 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - RINTIHAN HIDUP Dilihat 26241 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ku Simpan Rindu Di Hati Dilihat 138240 orang