Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Taiwan Ninggal Janji
Lagu Nella Kharisma Taiwan Ninggal Janji Mp3

Nama:Nella Kharisma Taiwan Ninggal Janji
Durasi:4:09
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 416,613 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kowe telpon neng aku
Jare ngomong rindu
Nanging tak rasakne
Koyo bedo neng kupingku
Rasane ati ra karuan
Batinku penasaran
Saiki kowe karo sopo
Neng taiwan

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budal kerjo
Mergo sumpah setiyomu
Aku luluh tak lilakno
Saiki kowe uwes lali
Malah tego cidro janji
Ngertiyo ngono mbiyen arep budal
Tak gondeli

Ibarat karon neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu bablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budal kerjo
Mergo sumpah setiyomu
Aku luluh tak lilakno
Saiki kowe uwes lali
Malah tego cidro janji
Ngertiyo ngono mbiyen arep budal
Tak gondeli

Ibarat karon neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu bablas kabur
Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Yowes Sorry Dilihat 102945 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngenes Tanpo Riko Dilihat 54983 orang
DownloadLagu LDR Cinta Jarak Jauh - Nella Kharisma Fery OM Sakha Dilihat 223385 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sewu Siji Dilihat 142642 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Dilihat 16478 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Basi Dilihat 103809 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Hujan Kemarin Dilihat 67437 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Dilihat 127567 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Sodiq - Aku Cah Kerjo Dilihat 3709892 orang