Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Sing Duwe Isin
Lagu Nella Kharisma Sing Duwe Isin Mp3

Nama:Nella Kharisma Sing Duwe Isin
Durasi:5:56
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 16,590 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Eman eman hang dieman eman,
Eman eman hang dieman eman,
Sing weruho sing keneng dieman,

Alitah wis ngerti, iku ono hang duwe
Apuwo kok magih, mokso dijuwut baen
Koyo-koyo, sing ono liyane maning.
Kebacut, sing duwe isin.

Sopo baen wong mesti loro,
Sopo baen wong mesti ngersulo.
Sopo baen sing kiro ridho,
Masiyo-masiyo wong demen, wong seru demene
Masiyo-masiyo wong demen, kari sing toleh-toleh
Koyo-koyo, sing ono liyane maning.
Kebacut, sing duwe isin.sawangen werane dunyo,
Ring kono kembang kembang pating keleleran,
Mung kari milih, mung kari methik
Sing entek-entek sing kurang-kurang.

Delengen hang temenanan,
Sing kiro ati sing keturutan,
Paran enake demenan,
Hang disanding duwene uwong.

Eman eman hang dieman eman,
Eman eman hang dieman eman,
Sing weruho sing keneng dieman,
Alitah wis ngerti, iku ono hang duwe
Apuwo kok magih, mokso dijuwut baen
Koyo-koyo, sing ono liyane maning.
Kebacut, sing duwe isin.sopo baen wong mesti loro,
Sopo baen wong mesti ngersulo.
Sopo baen sing kiro ridho,
Masiyo-masiyo wong demen, wong seru demene
Masiyo-masiyo wong demen, kari sing toleh-toleh
Koyo-koyo, sing ono liyane maning.
Kebacut, sing duwe isin.

Saw-ngen werane dunyo,
Ring kono kembang kembang pating keleleran,
Mung kari milih, mung kari methik
Sing entek-entek sing kurang-kurang.

Delengen hang temenanan,
Sing kiro ati sing keturutan,
Paran enake demenan,
Hang disanding duwene uwong.
Hang disanding duwene uwong.
Hang disanding duwene uwong.
Hang disanding duwene uwong.
Hang disanding duwene uwong




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Yowes Sorry Dilihat 102945 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngenes Tanpo Riko Dilihat 54983 orang
DownloadLagu LDR Cinta Jarak Jauh - Nella Kharisma Fery OM Sakha Dilihat 223385 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sewu Siji Dilihat 142642 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Basi Dilihat 103809 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Hujan Kemarin Dilihat 67437 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Dilihat 127567 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Sodiq - Aku Cah Kerjo Dilihat 3709892 orang
DownloadLagu Semilir Angin - Nella Kharisma Dilihat 2391781 orang