Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Sewu Siji
Lagu Nella Kharisma Sewu Siji Mp3

Nama:Nella Kharisma Sewu Siji
Durasi:4:40
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 253,323 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aduh romo ibu, ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku..
Tak rumangsani, aku nduweni dosa
Nganti saiki, isih kroso ning dodo..

Rino wengi, ra lali tansah ndedonga
Memuji marang, kang kuoso
Mugi enggal entuk, paring pangapuro
Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo..

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing wani,
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing lali..

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..

Rino wengi, ra lali tansah ndedonga
Memuji marang, kang kuoso
Mugi enggal entuk, paring pangapuro
Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo..

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing wani,
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing lali..

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Yowes Sorry Dilihat 102945 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngenes Tanpo Riko Dilihat 54983 orang
DownloadLagu LDR Cinta Jarak Jauh - Nella Kharisma Fery OM Sakha Dilihat 223385 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Dilihat 16478 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Basi Dilihat 103809 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Hujan Kemarin Dilihat 67437 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Dilihat 127567 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Sodiq - Aku Cah Kerjo Dilihat 3709892 orang
DownloadLagu Semilir Angin - Nella Kharisma Dilihat 2391781 orang