Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Sayang Sampean
Lagu Nella Kharisma Sayang Sampean Mp3

Nama:Nella Kharisma Sayang Sampean
Durasi:5:23
Diupdate:06 March 2019 (3 months ago)
Disukai:4,663 Orang
Dilihat:oleh 590,771 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Duhai sayangku opo ngerti karepku
Aku pengen terus karo sliramu
Mendahno sedino sakjam raiso lungo
Sliramu seng tak angen-angenno

Duhai cintaku opo ngerti pengenku
Aku iki kangen karo sliramu
Aku ra raiso turu raiso merem motoku
Manise esemmu ngeboti kangenku


Aku kangen sayang kangen karo sampean
Aku rindu sayang rindu karo sampean
Sampean sayangku sampean cintaku
Among sampean seng tak sayangi
Nganti tekane pati


Tenan sayang aku iki kangen karo sampean
Tenan atiku ora iso ngapusi kangenku
Nganti aku ora iso ngelalekne sampean
Mung sampean seng tak cinta
Mung sampean seng tak sayang

Duhai cintaku opo ngerti pengenku
Aku iki kangen karo sliramu
Aku ra raiso turu raiso merem motoku
Manise esemmu ngeboti kangenku

Aku kangen sayang kangen karo sampean
Aku rindu sayang rindu karo sampean
Sampean sayangku sampean cintaku
Among sampean seng tak sayangi
Nganti tekane pati


Tenan sayang aku iki kangen karo sampean
Tenan atiku ora iso ngapusi kangenku
Nganti aku ora iso ngelalekne sampean
Mung sampean seng tak cinta
Mung sampean seng tak sayang

Aku kangen sayang kangen karo sampean
Aku rindu sayang rindu karo sampean
Sampean sayangku sampean cintaku
Among sampean seng tak sayangi
Nganti tekane pati

Among sampean seng tak sayangi
Nganti tekane pati