Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Sayang Sampean
Lagu Nella Kharisma Sayang Sampean Mp3

Nama:Nella Kharisma Sayang Sampean
Durasi:5:23
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 697,395 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Duhai sayangku opo ngerti karepku
Aku pengen terus karo sliramu
Mendahno sedino sakjam raiso lungo
Sliramu seng tak angen-angenno

Duhai cintaku opo ngerti pengenku
Aku iki kangen karo sliramu
Aku ra raiso turu raiso merem motoku
Manise esemmu ngeboti kangenku


Aku kangen sayang kangen karo sampean
Aku rindu sayang rindu karo sampean
Sampean sayangku sampean cintaku
Among sampean seng tak sayangi
Nganti tekane pati


Tenan sayang aku iki kangen karo sampean
Tenan atiku ora iso ngapusi kangenku
Nganti aku ora iso ngelalekne sampean
Mung sampean seng tak cinta
Mung sampean seng tak sayang

Duhai cintaku opo ngerti pengenku
Aku iki kangen karo sliramu
Aku ra raiso turu raiso merem motoku
Manise esemmu ngeboti kangenku

Aku kangen sayang kangen karo sampean
Aku rindu sayang rindu karo sampean
Sampean sayangku sampean cintaku
Among sampean seng tak sayangi
Nganti tekane pati


Tenan sayang aku iki kangen karo sampean
Tenan atiku ora iso ngapusi kangenku
Nganti aku ora iso ngelalekne sampean
Mung sampean seng tak cinta
Mung sampean seng tak sayang

Aku kangen sayang kangen karo sampean
Aku rindu sayang rindu karo sampean
Sampean sayangku sampean cintaku
Among sampean seng tak sayangi
Nganti tekane pati

Among sampean seng tak sayangi
Nganti tekane pati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Yowes Sorry Dilihat 102945 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngenes Tanpo Riko Dilihat 54983 orang
DownloadLagu LDR Cinta Jarak Jauh - Nella Kharisma Fery OM Sakha Dilihat 223385 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sewu Siji Dilihat 142642 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Dilihat 16478 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Basi Dilihat 103809 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Hujan Kemarin Dilihat 67437 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Dilihat 127567 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Sodiq - Aku Cah Kerjo Dilihat 3709892 orang