Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Sayang 4
Lagu Nella Kharisma Sayang 4 Mp3

Nama:Nella Kharisma Sayang 4
Durasi:5:19
Diupdate:12 May 2018 (11 months ago)
Disukai:19,567 Orang
Dilihat:oleh 4,107,693 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Yen ono adem angin
Sumeripit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti ati tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Yen ono adem angin
Sumeripit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti ati tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Terbiasa Tanpa Kamu Dilihat 195579 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Jaran Goyang 3 Dilihat 382956 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kost Kostan Dilihat 29943 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kesandung Mantan Dilihat 296078 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojomu Turahanku Dilihat 619312 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kosong Dua Dilihat 29627 orang
DownloadLagu Nella Kharima - Tresnaku Dilihat 23961 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Ft Mahesa - Salah Tompo Dilihat 2244843 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Jangan Salah Menilai Dilihat 3082575 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngelali Dilihat 353715 orang