Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Sayang 4
Lagu Nella Kharisma Sayang 4 Mp3

Nama:Nella Kharisma Sayang 4
Durasi:5:19
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 4,446,236 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Yen ono adem angin
Sumeripit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti ati tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Yen ono adem angin
Sumeripit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti ati tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Yowes Sorry Dilihat 102945 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngenes Tanpo Riko Dilihat 54983 orang
DownloadLagu LDR Cinta Jarak Jauh - Nella Kharisma Fery OM Sakha Dilihat 223385 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sewu Siji Dilihat 142642 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Dilihat 16478 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Basi Dilihat 103809 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Hujan Kemarin Dilihat 67437 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Dilihat 127567 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Sodiq - Aku Cah Kerjo Dilihat 3709892 orang