Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Rajodo 3
Lagu Nella Kharisma Rajodo 3 Mp3

Nama:Nella Kharisma Rajodo 3
Durasi:5:27
Diupdate:05 August 2018 (1 year ago)
Disukai:8,568 Orang
Dilihat:oleh 2,425,490 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Pacaran karo aku, rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe
Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe
Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe
Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan
Ternyata jadi tamu undangan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Regar - Gubuk Tua Dilihat 7785 orang
DownloadLagu TRESNO TEKANE MATI - MURTY KHARISMA Dilihat 149733 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Mawar Biru Dilihat 11923 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Gelas Gelas Kaca Dilihat 744761 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tak Kin Tuang Dilihat 53731 orang
DownloadLagu Bagaikan Langit - Nella Kharisma Dilihat 141525 orang
DownloadLagu MANUNGGU JANJI - Nella Kharisma Ft Fery Dilihat 792792 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Santai Aja Koplo Version Dilihat 3640 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Jambu Alas Dilihat 6866 orang
DownloadLagu Sayang 2 - Nella Kharisma GuyonWaton Dilihat 2393788 orang