Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Rajodo 3
Lagu Nella Kharisma Rajodo 3 Mp3

Nama:Nella Kharisma Rajodo 3
Durasi:5:27
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 2,524,337 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Pacaran karo aku, rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe
Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe
Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe
Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan
Ternyata jadi tamu undangan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Yowes Sorry Dilihat 102945 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngenes Tanpo Riko Dilihat 54983 orang
DownloadLagu LDR Cinta Jarak Jauh - Nella Kharisma Fery OM Sakha Dilihat 223385 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sewu Siji Dilihat 142642 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Dilihat 16478 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Basi Dilihat 103809 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Hujan Kemarin Dilihat 67437 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Dilihat 127567 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Sodiq - Aku Cah Kerjo Dilihat 3709892 orang