Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Putusen Isun
Lagu Nella Kharisma Putusen Isun Mp3

Nama:Nella Kharisma Putusen Isun
Durasi:6:30
Diupdate:27 April 2019 (3 weeks ago)
Disukai:1,744 Orang
Dilihat:oleh 132,516 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sedelo..,riko ono
Sedelo..,riko adoh
Kari ke'sel ngabeti
Nong tingkah polah riko

Kelendi karep riko
Sun menyang riko teko
Saenak udel riko
Arep ngucak-ngucak roso...

Kadung mulo riko wes demen larene
Putusen isun emboh klendi carane
Masio loro hang isun roso
Saktemene ati sing lilo

Mergo..,ati iki yowes ngewelasi
Nong riko nganggo sepenuh ati
Tapi sun ikhlas ngeculno riko
Masio tah wes ati sing lilo...

Kelendi karep riko
Sun menyang riko teko
Saenak udel riko
Arep ngucak-ngucak roso..

Kadung mulo riko wes demen larene
Putusen isun emboh klendi carane
Masio loro hang isun roso
Saktemene ati sing lilo

Mergo..,ati iki yowes ngewelasi
Nong riko nganggo sepenuh ati
Tapi sun ikhlas ngeculno riko
Masio tah wes ati seng lilo,,,,hoo

Kadung mulo riko wes demen larene
Putusen isun emboh klendi carane
Masio loro hang isun roso
Saktemene ati sing lilo

Mergo..,ati iki yowes ngewelasi
Nong riko nganggo sepenuh ati
Tapi sun ikhlas ngeculno riko
Masio tah wes ati seng lilo..,
Hooo..sing lilo