Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Perawan Kadaluarsa
Lagu Nella Kharisma Perawan Kadaluarsa Mp3

Nama:Nella Kharisma Perawan Kadaluarsa
Durasi:4:54
Diupdate:03 November 2018 (7 months ago)
Disukai:3,691 Orang
Dilihat:oleh 1,144,526 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku wes tuwek tapi sek urung payu
Mlaku mlaku golek jodo ora nemu
Jare dukunku kudu sabar cah ayu
Syarate yo mangan kembang macem pitu

Pikiran buntu jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku
Mangan kembang macem pitu jodo panggah ra nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Dadi omongan tonggo tonggoku
Perkoro aku perawan tuwek urung payu
Keroso loro ning njero atiku
Yen pas kerungu omongane tonggoku

Pikiran buntu jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku
Mangan kembang macem pitu jodo panggah ra nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Aku wes tuwek tapi sek urung payu
Mlaku mlaku golek jodo ora nemu
Jare dukunku kudu sabar cah ayu
Syarate yo mangan kembang macem pitu

Pikiran buntu jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku
Mangan kembang macem pitu jodo panggah ra nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Dadi omongan tonggo tonggoku
Perkoro aku perawan tuwek urung payu
Keroso loro ning njero atiku
Yen pas kerungu omongane tonggoku

Pikiran buntu jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku
Mangan kembang macem pitu jodo panggah ra nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Saikine aku pasrah marang gusti pangeran
Yen wis wayahe meski kecetukan
Masio krungu akeh omongan
Sing penting uripku tenang
Ra usah ngurusi omongane wong edan

Ra usah ngurusi omongane wong edan
Ra usah ngurusi omongane wong edan
Ra usah ngurusi omongane wong edan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Panandang Dilihat 153332 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Selimut Biru Dilihat 1615339 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Biduan Dilihat 409462 orang
DownloadLagu REMBULAN - NELLA KHARISMA Dilihat 62890 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Beri Aku Maafmu Dilihat 129527 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Semarang Ninggal Janji Dilihat 36079 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Heri DN - Kadung Jeru Dilihat 141686 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU Dilihat 25578 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - RINTIHAN HIDUP Dilihat 26241 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ku Simpan Rindu Di Hati Dilihat 138240 orang