Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Perawan Kadaluarsa
Lagu Nella Kharisma Perawan Kadaluarsa Mp3

Nama:Nella Kharisma Perawan Kadaluarsa
Durasi:4:54
Diupdate:03 November 2018 (5 months ago)
Disukai:2,908 Orang
Dilihat:oleh 792,329 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku wes tuwek tapi sek urung payu
Mlaku mlaku golek jodo ora nemu
Jare dukunku kudu sabar cah ayu
Syarate yo mangan kembang macem pitu

Pikiran buntu jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku
Mangan kembang macem pitu jodo panggah ra nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Dadi omongan tonggo tonggoku
Perkoro aku perawan tuwek urung payu
Keroso loro ning njero atiku
Yen pas kerungu omongane tonggoku

Pikiran buntu jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku
Mangan kembang macem pitu jodo panggah ra nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Aku wes tuwek tapi sek urung payu
Mlaku mlaku golek jodo ora nemu
Jare dukunku kudu sabar cah ayu
Syarate yo mangan kembang macem pitu

Pikiran buntu jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku
Mangan kembang macem pitu jodo panggah ra nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Dadi omongan tonggo tonggoku
Perkoro aku perawan tuwek urung payu
Keroso loro ning njero atiku
Yen pas kerungu omongane tonggoku

Pikiran buntu jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku
Mangan kembang macem pitu jodo panggah ra nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Saikine aku pasrah marang gusti pangeran
Yen wis wayahe meski kecetukan
Masio krungu akeh omongan
Sing penting uripku tenang
Ra usah ngurusi omongane wong edan

Ra usah ngurusi omongane wong edan
Ra usah ngurusi omongane wong edan
Ra usah ngurusi omongane wong edan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Terbiasa Tanpa Kamu Dilihat 195579 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Jaran Goyang 3 Dilihat 382956 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kost Kostan Dilihat 29943 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kesandung Mantan Dilihat 296078 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojomu Turahanku Dilihat 619312 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kosong Dua Dilihat 29627 orang
DownloadLagu Nella Kharima - Tresnaku Dilihat 23961 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Ft Mahesa - Salah Tompo Dilihat 2244843 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Jangan Salah Menilai Dilihat 3082575 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngelali Dilihat 353715 orang