Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Penak Konco
Lagu Nella Kharisma Penak Konco Mp3

Nama:Nella Kharisma Penak Konco
Durasi:4:30
Diupdate:06 December 2018 (2 months ago)
Disukai:7,127 Orang
Dilihat:oleh 1,212,933 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bedo ra nemu dalane
Karo kowe aku raono bahagiane
Timbang gelo mung disio-sio
Rasah digawe dowo crito iki
Tresno ra bakal iso nyawiji

Abot kesel sing ngrasake
Karo kowe anane ming rame wae
Soyo ajur polahmu soyo ngawur
Mikir awakmu dewe, karepmu dewe
Tanpo kelingan janji awale

Pancen iki dudu jodone rasah dipaksake
Kabeh iki wis ono dalane
Percoyo wae gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni, roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe goleki, aku piye kowe ra peduli
Ra perlu ngomongke tresno yen kuwi mung gawe loro
Ra perlu dolanan roso, awak dewe penak konco

Pancen iki dudu jodone, rasah dipaksake
Kabeh iki wis ono dalane
Percoyo wae gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni, roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe goleki, aku piye kowe ra peduli
Ra perlu ngomongke tresno yen kuwi mung gawe loro
Ra perlu dolanan roso, awak dewe penak konco

Pancen iki dudu jodone, rasah dipaksake
Kabeh iki wis ono dalane
Percoyo wae gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni, roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe goleki, aku piye kowe ra peduli
Ra perlu ngomongke tresno yen kuwi mung gawe loro
Ra perlu dolanan roso, awak dewe penak konco
Awak dewe penak konco, awak dewe penak konco




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Bohoso Moto Dilihat 16897894 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Janur Garing Dilihat 676857 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Singkong Keju Dilihat 3674948 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sayang 9 Dilihat 469811 orang
DownloadLagu Wes Ra Jodone Nella Kharisma Dilihat 109741 orang
DownloadLagu Bahagiamu Bahagiaku Ikhlas Nella Kharisma Dilihat 100297 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sakitku Bahagiamu Dilihat 203389 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA Feat WANDRA - MEMPENG Dilihat 69765 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Digawe Asik Dilihat 60142 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - 80 Juta Dilihat 47496 orang