Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Panandang
Lagu Nella Kharisma Panandang Mp3

Nama:Nella Kharisma Panandang
Durasi:4:41
Diupdate:24 May 2018 (1 year ago)
Disukai:1,432 Orang
Dilihat:oleh 156,469 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


sopo seng ge..Lem ngLakonii.. LeLakon
kang tak sandang.. rino kLawan wengii..
babar pisann.. aku ora ngerti.. batinmu
ra ngrahitoo.. jeboL nyimpen wadiii..

ojo kurang.. ing pamengku.. yen ono
tumindaku.. sarwo kurang dugoo..
kabeh mau.. bareng wes kebacut muLane
wekasane aku trimo maanutt..

mung tujune, pituturku marang kowe
wes tak anggep, bakuL jamu..
pinggir daLan gede...
bebasane.. koyo betet sewu..
ocehane.. ra di gatek'akee..

aku ra ba..kaL nggodeLi.. sLiramu
tumindak kang.. dudu sak Lumrahee..
kabeh mau.. aku ngrumangsanii
ra biso.., nyukupi ke~butuhanmuu..

sopo seng ge..Lem ngLakonii.. LeLakon
kang tak sandang.. rino kLawan wengii..
babar pisann.. aku ora ngerti.. batinmu
ra ngrahitoo.. jeboL nyimpen wadiii..

ojo kurang.. ing pamengku.. yen ono
tumindaku.. sarwo kurang dugoo..
kabeh mau.. bareng wes kebacut muLane
wekasane aku trimo maanutt..

mung tujune, pituturku marang kowe
wes tak anggep, bakuL jamu..
pinggir daLan gede...
bebasane.. koyo betet sewu..
ocehane.. ra di gatek'akee..

aku ra ba..kaL nggodeLi.. sLiramu
tumindak kang.. dudu sak Lumrahee..
kabeh mau.. aku ngrumangsanii
ra biso.., nyukupi ke~butuhanmuu..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Selimut Biru Dilihat 1615339 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Biduan Dilihat 409462 orang
DownloadLagu REMBULAN - NELLA KHARISMA Dilihat 62890 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Beri Aku Maafmu Dilihat 129527 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Semarang Ninggal Janji Dilihat 36079 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Heri DN - Kadung Jeru Dilihat 141686 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU Dilihat 25578 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - RINTIHAN HIDUP Dilihat 26241 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ku Simpan Rindu Di Hati Dilihat 138240 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Pacarku Di Rabi Wong Liyo Dilihat 44235 orang