Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Panandang
Lagu Nella Kharisma Panandang Mp3

Nama:Nella Kharisma Panandang
Durasi:4:41
Diupdate:24 May 2018 (1 year ago)
Disukai:1,459 Orang
Dilihat:oleh 164,155 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


sopo seng ge..Lem ngLakonii.. LeLakon
kang tak sandang.. rino kLawan wengii..
babar pisann.. aku ora ngerti.. batinmu
ra ngrahitoo.. jeboL nyimpen wadiii..

ojo kurang.. ing pamengku.. yen ono
tumindaku.. sarwo kurang dugoo..
kabeh mau.. bareng wes kebacut muLane
wekasane aku trimo maanutt..

mung tujune, pituturku marang kowe
wes tak anggep, bakuL jamu..
pinggir daLan gede...
bebasane.. koyo betet sewu..
ocehane.. ra di gatek'akee..

aku ra ba..kaL nggodeLi.. sLiramu
tumindak kang.. dudu sak Lumrahee..
kabeh mau.. aku ngrumangsanii
ra biso.., nyukupi ke~butuhanmuu..

sopo seng ge..Lem ngLakonii.. LeLakon
kang tak sandang.. rino kLawan wengii..
babar pisann.. aku ora ngerti.. batinmu
ra ngrahitoo.. jeboL nyimpen wadiii..

ojo kurang.. ing pamengku.. yen ono
tumindaku.. sarwo kurang dugoo..
kabeh mau.. bareng wes kebacut muLane
wekasane aku trimo maanutt..

mung tujune, pituturku marang kowe
wes tak anggep, bakuL jamu..
pinggir daLan gede...
bebasane.. koyo betet sewu..
ocehane.. ra di gatek'akee..

aku ra ba..kaL nggodeLi.. sLiramu
tumindak kang.. dudu sak Lumrahee..
kabeh mau.. aku ngrumangsanii
ra biso.., nyukupi ke~butuhanmuu..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Pisau Cinta Dilihat 116739 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kelilipen Angen Dilihat 99923 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Ilux Id - Mundur Alon Alon Dilihat 247509 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Buto Buto Galak Dilihat 55098 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Banyu Londo Dilihat 312456 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Biar Kucari Jalanku Dilihat 4100405 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ikatan Halalmu Dilihat 130694 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Pacarku Bukan Jodohku Dilihat 96285 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Janji Terakhir Dilihat 132934 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung Dilihat 3509359 orang