Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Pamer Bojo
Lagu Nella Kharisma Pamer Bojo Mp3

Nama:Nella Kharisma Pamer Bojo
Durasi:4:53
Diupdate:03 February 2019 (6 months ago)
Disukai:64,367 Orang
Dilihat:oleh 15,500,555 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Ci~dro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu KANGGO RIKO - NELLA KHARISMA Dilihat 2785657 orang
DownloadLagu ADA GAJAH DI BALIK BATU - NELLA KHARISMA OM SERA Dilihat 4003590 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Pria Idaman Dilihat 683359 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Gubuk Asmoro Dilihat 3409613 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA - RAJODO 3 Dilihat 2369194 orang
DownloadLagu KANGEN SUARANE - NELLA KHARISMA Dilihat 54735 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA - SALAH RASA Dilihat 11745 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bujangan Dilihat 84880 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Buat Apa Susah Dilihat 239456 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kolam Susu Dilihat 11406 orang