Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Nono Artine
Lagu Nella Kharisma Nono Artine Mp3

Nama:Nella Kharisma Nono Artine
Durasi:5:07
Diupdate:22 April 2019 (3 months ago)
Disukai:2,912 Orang
Dilihat:oleh 236,801 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Percumo bain kadhung isun tangisi
Mergo dikapakeno tetep sing ngerti
Seprono seprene mung gedigi anane
Welas isun nong riko koyo nono artine

Sampek paran bain wis isun lakoni
Nggawe mbuktekaken welas sun hang suci
Tapi yo tetep magih
Wong liyo hang dipilih
Isun ono tapi yo sing riko gape

Bangur isun menyang.., adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh.., karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun kepingin ngilang.., teko urip riko
Yo wis isun buang.., welase hang ono
Wis sun gawe lali.., nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati..

Sampek paran bain wis isun lakoni
Gawe mbuktekaken welas sun hang suci
Tapi yo tetep magih,wong
Liyo hang dipilih
Isun ono tapi yo sing riko gape

Bangur isun menyang..,adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati..

Sun kepingin ngilang..., teko urip riko
Yo wis isun buang..,welase hang ono
Wis sun gawe lali..,nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun..,kepingin ngilang teko urip riko
Yo wis isun buang welase hang ono
Wis sun gawe lali nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati

Bangur isun menyang..,adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh..,karuan sing ngerti..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu KANGGO RIKO - NELLA KHARISMA Dilihat 2785657 orang
DownloadLagu ADA GAJAH DI BALIK BATU - NELLA KHARISMA OM SERA Dilihat 4003590 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Pria Idaman Dilihat 683359 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Gubuk Asmoro Dilihat 3409613 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA - RAJODO 3 Dilihat 2369194 orang
DownloadLagu KANGEN SUARANE - NELLA KHARISMA Dilihat 54735 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA - SALAH RASA Dilihat 11745 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bujangan Dilihat 84880 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Buat Apa Susah Dilihat 239456 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kolam Susu Dilihat 11406 orang