Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Nono Artine
Lagu Nella Kharisma Nono Artine Mp3

Nama:Nella Kharisma Nono Artine
Durasi:5:07
Diupdate:22 April 2019 (1 month ago)
Disukai:2,346 Orang
Dilihat:oleh 149,409 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Percumo bain kadhung isun tangisi
Mergo dikapakeno tetep sing ngerti
Seprono seprene mung gedigi anane
Welas isun nong riko koyo nono artine

Sampek paran bain wis isun lakoni
Nggawe mbuktekaken welas sun hang suci
Tapi yo tetep magih
Wong liyo hang dipilih
Isun ono tapi yo sing riko gape

Bangur isun menyang.., adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh.., karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun kepingin ngilang.., teko urip riko
Yo wis isun buang.., welase hang ono
Wis sun gawe lali.., nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati..

Sampek paran bain wis isun lakoni
Gawe mbuktekaken welas sun hang suci
Tapi yo tetep magih,wong
Liyo hang dipilih
Isun ono tapi yo sing riko gape

Bangur isun menyang..,adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati..

Sun kepingin ngilang..., teko urip riko
Yo wis isun buang..,welase hang ono
Wis sun gawe lali..,nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh karuan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun..,kepingin ngilang teko urip riko
Yo wis isun buang welase hang ono
Wis sun gawe lali nong jerone ati
Sun anggep bain riko yo wis mati

Bangur isun menyang..,adoh teko riko
Timbang sun nong kene mung disio sio
Karuan sing weruh..,karuan sing ngerti..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Panandang Dilihat 153332 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Selimut Biru Dilihat 1615339 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Biduan Dilihat 409462 orang
DownloadLagu REMBULAN - NELLA KHARISMA Dilihat 62890 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Beri Aku Maafmu Dilihat 129527 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Semarang Ninggal Janji Dilihat 36079 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Heri DN - Kadung Jeru Dilihat 141686 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU Dilihat 25578 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - RINTIHAN HIDUP Dilihat 26241 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ku Simpan Rindu Di Hati Dilihat 138240 orang