Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Ngenes Tanpo Riko
Lagu Nella Kharisma Ngenes Tanpo Riko Mp3

Nama:Nella Kharisma Ngenes Tanpo Riko
Durasi:4:44
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 67,823 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Magih tah iling bengen wayah sun sanding
Guyon keloronan koyo sing ono maning
Magih tah iling riko lan isun
Matri janji bareng urip seneng bareng

Saiki sewang sewangan riko
Pingin urip dewekan ambi pendirian riko
Saiki isun biso paran
Mung siji hang pingin sun sampeaken

Isun ngenes isun ngenes isun
Ngenes urip tanpo riko.....

Sun magih iling bengen wayah sun sanding
Guyon keloronan koyo sing ono maning
Sun magih iling riko lan isun
Matri janji bareng pingin urip bareng

Saki sewang sewangan riko
Pingin urip dewekan ambi pendirian riko
Saiki isun biso paran
Mung siji hang pingin sun sampe'aken

Saiki sewang sewangan riko
Pingin urip dewekan ambi pendirian riko
Saiki isun biso paran
Mung siji hang pingin sun sampe'aken

Isun ngenes isun ngenes isun
Ngenes urip tanpo riko....
Isun ngenes isun ngenes isun
Ngenes urip tanpo riko...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Yowes Sorry Dilihat 102945 orang
DownloadLagu LDR Cinta Jarak Jauh - Nella Kharisma Fery OM Sakha Dilihat 223385 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sewu Siji Dilihat 142642 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Dilihat 16478 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Basi Dilihat 103809 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Hujan Kemarin Dilihat 67437 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Dilihat 127567 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Sodiq - Aku Cah Kerjo Dilihat 3709892 orang
DownloadLagu Semilir Angin - Nella Kharisma Dilihat 2391781 orang