Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Mawar Biru
Lagu Nella Kharisma Mawar Biru Mp3

Nama:Nella Kharisma Mawar Biru
Durasi:4:44
Diupdate:10 October 2018 (10 months ago)
Disukai:115 Orang
Dilihat:oleh 15,122 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Tumetes ing waspaku
Ora tego rasane atiku
Ninggalake sliramu priyo idamanku
Tansah katon esemu
Ngawe awe rasane atiku
Ngelingake
Naliko bareng mlaku-mlaku

Ora nyono ora ngiro yen ngene dadine
Aku kudu melu derekake romo lan ibuku kondor neng desaku

Wekasan mong welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono
Minongko tondo katresnanku
Tumetes ing waspaku
Ora tego rasane atiku
Ninggalake sliramu priyo idamanku
Tansah katon esemu
Ngawe awe rasane atiku
Ngelingake
Naliko bareng mlaku-mlaku

Ora nyono ora ngiro yen ngene dadine
Aku kudu melu derekake romo lan ibuku kondor neng desaku

Wekasan mong welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono
Minongko tondo katresnanku