Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Mawar Biru
Lagu Nella Kharisma Mawar Biru Mp3

Nama:Nella Kharisma Mawar Biru
Durasi:4:44
Diupdate:04 August 2019 (4 months ago)
Disukai:2,829 Orang
Dilihat:oleh 200,957 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Tumetes ing waspaku
Ora tego rasane atiku
Ninggalake sliramu priyo idamanku
Tansah katon esemu
Ngawe awe rasane atiku
Ngelingake
Naliko bareng mlaku-mlaku

Ora nyono ora ngiro yen ngene dadine
Aku kudu melu derekake romo lan ibuku kondor neng desaku

Wekasan mong welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono
Minongko tondo katresnanku
Tumetes ing waspaku
Ora tego rasane atiku
Ninggalake sliramu priyo idamanku
Tansah katon esemu
Ngawe awe rasane atiku
Ngelingake
Naliko bareng mlaku-mlaku

Ora nyono ora ngiro yen ngene dadine
Aku kudu melu derekake romo lan ibuku kondor neng desaku

Wekasan mong welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono
Minongko tondo katresnanku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Yowes Sorry Dilihat 102945 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngenes Tanpo Riko Dilihat 54983 orang
DownloadLagu LDR Cinta Jarak Jauh - Nella Kharisma Fery OM Sakha Dilihat 223385 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sewu Siji Dilihat 142642 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Dilihat 16478 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Basi Dilihat 103809 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Hujan Kemarin Dilihat 67437 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Dilihat 127567 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Sodiq - Aku Cah Kerjo Dilihat 3709892 orang