Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Lungset 2
Lagu Nella Kharisma Lungset 2 Mp3

Nama:Nella Kharisma Lungset 2
Durasi:5:14
Diupdate:26 April 2017 (2 years ago)
Disukai:43,483 Orang
Dilihat:oleh 20,321,802 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


tak enteni tekamu
nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese
tekan kapan ngenteni slirane

tak enteni tekamu
setahun rong tahun sewindu
prasasat nganti rambut dadi puteh
sabar ngenteni slirane muleh

senadyan ono kabar seng
marai panas nang kupeng
kabare neng kono nduwe
aku percoyo kowe

kabar kabar tak anggep angen
marai awakku gering
janjimu mbiyen tak ugemi
kowe mesti bali

tak enteni tekamu
nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese
tekan kapan ngenteni slirane

yo panggah sabar aku ngenteni kowe
ra gagas kabar kuwi mong jarene
aku tetep setyo tumekane teko
sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko

siji loro telu tekan wolu pitu
setahun rong tahun tekane sewindu
pantang ku lari, pantang mengkhianati
janji tak ugemi kowe mesti bali

tak enteni tekamu
nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese
tekan kapan ngenteni slirane

tak enteni tekamu
setahun rong tahun sewindu
prasasat nganti rambut dadi puteh
sabar ngenteni slirane muleh

siji loro telu tekan wolu pitu
setahun rong tahun tekane sewindu
pantang ku lari, pantang mengkhianati
janji tak ugemi kowe mesti bali

senadyan ono kabar seng
marai panas nang kupeng
kabare neng kono nduwe
aku percoyo kowe

kabar kabar tak anggep angen
marai awakku gering
janjimu mbiyen tak ugemi
kowe mesti bali

tak enteni tekamu
nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese
tekan kapan ngenteni slirane
tak enteni mesti kowe bali