Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Linak Litu Linggo Lico
Lagu Nella Kharisma Linak Litu Linggo Lico Mp3

Nama:Nella Kharisma Linak Litu Linggo Lico
Durasi:4:35
Diupdate:15 October 2018 (6 months ago)
Disukai:6,099 Orang
Dilihat:oleh 1,402,684 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Iki pitutur soko wong tu~wo
Aku mung sak dermo ngilingno
Lewat lagu iki sing tak nyanyekno
Mugo biso ditrimo…

Iki pangiling kanggo kawulo mudo
Ugo pangiling kanggo poro wong tuwo
Urip sepisan jo di gawe sembrono
Yen ra gelem uripmu sengsoro

Linak, litu, linggo, lico
Lali anak, lali putu
Lali tonggo, lali konco
Gaplek pringkilan uwis
Tuwek petakilan golek o~po

Main madat, madon, maling
Ugo mendem ayo podo di tinggalno
Molimo iku larangan agomo
Ugo larangan negoro…

Ngelingono konco ngelingono
Urip iki… amung sede~lo

Iki pitutur soko wong tu~wo
Aku mung sak dermo nglingno…
Lewat lagu iki sing tak nyanyekno
Mugo biso ditrimo

Iki pangiling kanggo kawulo mudo
Ugo pangiling kanggo poro wong tu~wo
Urip sepisan jo di gawe sembrono
Yen ra gelem uripmu sengso~ro

Linak, litu, linggo, lico
Lali anak, lali putu
Lali tonggo, lali konco
Gaplek pringkilan uwis
Tuwek petakilan golek o~po

Main madat, madon, maling
Ugo mendem ayo podo di tinggalno
Molimo iku larangan agomo
Ugo larangan nego~ro

Linak, litu, linggo, lico
Lali anak, lali putu
Lali tonggo, lali konco
Gaplek pringkilan uwis
Tuwek petakilan golek o~po

Main madat, madon maling
Ugo mendem ayo podo di tinggalno
Molimo iku larangan agomo
Ugo larangan nego~ro

Ngelingono konco, ngelingono
Urip iki… amung sede~lo
Ngelingno konco, ngelingono
Urip iki… amung sedelo…




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - KISAH KASIH DI SEKOLAH Dilihat 173819 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kawin Mlayu Dilihat 49251 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Loro Ning Ati Dilihat 2013 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kebanting Tresno Dilihat 834757 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tuhan Jagakan Dia Dilihat 41077 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Cinta Tak Memilihmu Dilihat 4565185 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - SEMAKIN CINTA Dilihat 53797 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Mantan Djancuk Dilihat 276468 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Undangan Nyasar Dilihat 65126 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA - LAGI SYANTIK 2 Dilihat 532579 orang