Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Kurang Piknik
Lagu Nella Kharisma Kurang Piknik Mp3

Nama:Nella Kharisma Kurang Piknik
Durasi:5:16
Diupdate:25 December 2018 (4 weeks ago)
Disukai:8,534 Orang
Dilihat:oleh 813,579 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo
Cemburumu mung salah tompo

Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno
Lungguh jejer manis,,,
Ayem ning dodo,,

Jo gampang cemburu ra bener
Iku tuduhanmu
Mung dolan karo konco
Mbok tuduh aku selingkuh
Yen dolan metu ra tau bener
Neng ngarepmu
Gampang cemburu,,,
Wedi kecantol alesanmu

Mbok disetel kalem, koe ojo gampang nesu
Ndang ngopi disek, ditenangne atimu
Ben ora gampang panik,,,
Ojo digas mikirmu
Ngene oleh’e,,,
Kurang piknik awakmu

Mergane kurang piknik,
Dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo,
Cemburumu mung salah tompo
Mergane kurang piknik,
Dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno,,,
Lungguh jejer manis,,,
Ayem ning dodo,,

Jo gampang cemburu ra bener
Iku tuduhanmu
Mung dolan karo konco
Mbok tuduh aku selingkuh
Yen dolan metu ra tau bener
Neng ngarepmu
Gampang cemburu,,,
Wedi kecantol alesanmu

Mbok disetel kalem, koe ojo gampang nesu
Ndang ngopi disek, ditenangne atimu
Ben ora gampang panik,,,
Ojo digas mikirmu
Ngene oleh’e,,,
Kurang piknik awakmu

Mergane kurang piknik,
Dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo,
Cemburumu mung salah tompo
Mergane kurang piknik,
Dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno,,,
Lungguh jejer manis,,,
Ayem ning dodo

Mergane kurang piknik,
Dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo,
Cemburumu mung salah tompo
Mergane kurang piknik,
Dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno,
Lungguh jejer manis,,,
Ayem ning dodo,,