Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Koyo Langit Ambi Bumi
Lagu Nella Kharisma Koyo Langit Ambi Bumi Mp3

Nama:Nella Kharisma Koyo Langit Ambi Bumi
Durasi:7:40
Diupdate:24 October 2018 (3 months ago)
Disukai:21,171 Orang
Dilihat:oleh 8,052,889 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko
Selawase sing mungkin
Biso sesandingan
Sadar isun sopo
Osing pantes biso
Nyanding urip riko
~
Wis usapen eluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo
Tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko
~
Reff :
Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup ngyakeno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko
~
Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo....

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko
Selawase sing mungkin
Biso sesandingan
Sadar isun sopo
Osing pantes biso
Nyanding urip riko
~
Wis usapen eluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo
Tapi mergo sing ono...
Restu teko wong tuwek riko
Reff :
Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup ngyakeno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko...
~
Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo....
~
Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup ngyakeno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko.
~
Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo....
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo...