Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Kidung Wahyu Kolosebo
Lagu Nella Kharisma Kidung Wahyu Kolosebo Mp3

Nama:Nella Kharisma Kidung Wahyu Kolosebo
Durasi:6:17
Diupdate:07 November 2018 (2 months ago)
Disukai:21,904 Orang
Dilihat:oleh 4,032,802 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Rumekso isun laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo, howo kang dur angkoro
Senajan setan gentayangan tansah gawe rubedo
Hinggo pupusing jaman
Hameteg ingsun nyirep geni wiso murko
Meper hardaning ponco saben ulesing netro
Linambaran sih kawelasan ingkang paring kamulyan
Sang hyang jati pengeran
Jiwanggo kalbu samudro pepuntoning laku
Tumuju dateng gusti dzat kang amurbo dumadi
Manunggaling kawulo gusti krenteg ati bakal dumadi
Mukti ingsun tanpo piranti
Sumebyar ing sukmo madu sarining perwito
Maneko warno prodo mbangun projo sampurno
Sengkolo tido mukso kolobendu nyoto sirno
Tyasing roso mardiko
Mugiyo den sedyo pusoko kalimosodo
Yekti dadi mustiko sakjroning jiwo rogo
Bejo mulyo waskito digdoyo bowo leksono
Byar manjing sigro sigro
Ampuh sepuh wutuh tan keno iso paneluh
Gagah bungah sumringah ndadar ing wayah wayah
Satriyo toto sembodo wirotomo katon sewu kartiko
Ketaman wahyu kolosebo
Memuji ingsun kanthi suwito linuhung
Segoro gondo arum swuh rep dupo kumelun
Ginulah niat ingsun hangidung sabdo kang luhur
Titahing sang hyang agung
Rembesing tresno tondo luhing netro roso
Roso rasaning ati kadyo tirto kang suci
Kawistoro jopo montro kondang dadi pepadang
Palilahing sang hyang wenang
Nowo dewo jawoto talisantiko bawono
Prasido sidikoro ing sasono asmoro loyo
Sri narendro kolosebo winisudo ing gegono
Datan gingsir sewu warso




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Selow Remix Version Dilihat 1176326 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Nom Noman Taek Dilihat 264852 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Santai Aja Disco Reggae Version Dilihat 231395 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Selama Matahari Terbit Dari Timur Ewer Ewer Dilihat 114173 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Mas Kawin Dilihat 114002 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kemarin Dilihat 2409041 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Aku Ora Dolan Dilihat 164955 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Masuk Pak Eko Dilihat 292234 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ati Karep Bondo Cupet Dilihat 24232 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Jalaranku Dilihat 149395 orang