Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Kesiyo
Lagu Nella Kharisma Kesiyo Mp3

Nama:Nella Kharisma Kesiyo
Durasi:5:08
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,494 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sun cacak maning,
Sun cacak maning sun bukak ati iki.
Hang keseron,
Hang keseron ditatoni.

Riko hang nggawe,
Hang nggawe luluh kakune ati.
Madhangi surem,
Surem sepi nong ati.

Sun ngarep impi hang gede,
Welas riko selawase.
Tapi nyatane,
Maning-maning nugel ati.

Duso paran ndane isun,
Kok mesti isun kesiyo.
Sing sepisan ngumbar asmoro,
Pungkase ati mesti loro.

Paran baen sun lakoni,
Kekarepan wis sun turuti.
Apuwo balese gedigi,
Njerukno tatu ati.

Sun cacak maning,
Sun cacak maning sun bukak ati iki.
Hang keseron,
Hang keseron ditatoni.

Riko hang nggawe,
Hang nggawe luluh kakune ati.
Madhangi surem,
Surem sepi nong ati.

Sun ngarep impi hang gede,
Welas riko selawase.
Tapi nyatane,
Maning-maning nugel ati.

Duso paran ndane isun,
Kok mesti isun kesiyo.
Sing sepisan ngumbar asmoro,
Pungkase ati mesti loro.

Paran baen sun lakoni,
Kekarepan wis sun turuti.
Apuwo balese gedigi,
Njerukno tatu ati.
(duso paran ndane isun,)
(kok mesti isun kesiyo.)
Sing sepisan ngumbar asmoro,
Pungkase ati mesti loro.
(paran baen sun lakoni,)
(kekarepan wis sun turuti.)
Apuwo balese gedigi,
Njerukno tatu ati.




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Yowes Sorry Dilihat 102945 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngenes Tanpo Riko Dilihat 54983 orang
DownloadLagu LDR Cinta Jarak Jauh - Nella Kharisma Fery OM Sakha Dilihat 223385 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sewu Siji Dilihat 142642 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Dilihat 16478 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Basi Dilihat 103809 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Hujan Kemarin Dilihat 67437 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Dilihat 127567 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Sodiq - Aku Cah Kerjo Dilihat 3709892 orang