Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Kepranan
Lagu Nella Kharisma Kepranan Mp3

Nama:Nella Kharisma Kepranan
Durasi:7:10
Diupdate:03 December 2018 (10 months ago)
Disukai:1,697 Orang
Dilihat:oleh 184,306 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kepranan jroning atiku
Nalikane pisanan ketemu
Dasar priyo kang sembodo
Wicaksono lan lebyo ing karyo

Kepranan solah bawamu
Nyoto lantep wasise wicoro
Wiroges sarto wiropo
Nyoto ndiko priyo kang sulistyo

Jroning batin tuwuh roso tresno
Kang soyo ngrembogo
Rino kelawan wengi sliramu tak anti anti
Wong bagus tak impi impi

Soko soroting netramu
Yen ra selak sak jroning batinku
Ra luput pangggraito ku
Ono tresno sak jroning batinmu


Kepranan jroning atiku
Nalikane pisanan ketemu
Dasar priyo kang sembodo
Wicaksono lan lebyo ing karyo

Kepranan solah bawamu
Nyoto lantep wasise wicoro
Wiroges sarto wiropo
Nyoto ndiko priyo kang sulistyo

Jroning batin tuwuh roso tresno
Kang soyo ngrembogo
Rino kelawan wengi sliramu tak anti anti
Wong bagus tak impi impi

Soko soroting netramu
Yen ra selak sak jroning batinku
Ra luput pangggraito ku
Ono tresno sak jroning batinmu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Pisau Cinta Dilihat 116739 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kelilipen Angen Dilihat 99923 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Ilux Id - Mundur Alon Alon Dilihat 247509 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Buto Buto Galak Dilihat 55098 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Banyu Londo Dilihat 312456 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Biar Kucari Jalanku Dilihat 4100405 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ikatan Halalmu Dilihat 130694 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Pacarku Bukan Jodohku Dilihat 96285 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Janji Terakhir Dilihat 132934 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung Dilihat 3509359 orang