Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Kangen Feat Ilux
Lagu Nella Kharisma Kangen Feat Ilux Mp3

Nama:Nella Kharisma Kangen Feat Ilux
Durasi:5:11
Diupdate:06 December 2018 (4 months ago)
Disukai:3,793 Orang
Dilihat:oleh 940,648 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sayang aku iki kangen karo koe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Wes suwi ku ngenteni
Bareng rotasi bumi
Awan bengi ku dungo
Ngarep koe teko
Nganti nangis getih putih
Koe tetep ora mulih
Ra iling janjine

Sayang aku iki kangen karo koe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Sepurane ra ngabari
Aku iki isek nguli
Golek rejeki
Gawe ngajak koe rabi

Ojo mikir aku lali
Sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe
Sampek tekane pati

Bendino ku wiritan
Nganti di wedeni setan
Bendino jumuk wudu
Berdoa nganti kusuk
Semua itu ku lakukan
Hanya untuk kamu sayang
Ngarep kamu pulang

Sayang aku iki kangen karo koe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Sepurane ra ngabari
Aku iki isek nguli
Golek rejeki
Gawe ngajak koe rabi

Ojo mikir aku lali
Sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe
Sampek tekane pati

Sayang aku iki kangen karo koe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Sepurane ra ngabari
Aku iki isek nguli
Golek rejeki
Gawe ngajak koe rabi

Ojo mikir aku lali
Sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe
Sampek tekane pati

Ojo mikir aku lali
Sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe
Sampek tekane pati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Terbiasa Tanpa Kamu Dilihat 195579 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Jaran Goyang 3 Dilihat 382956 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kost Kostan Dilihat 29943 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kesandung Mantan Dilihat 296078 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojomu Turahanku Dilihat 619312 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kosong Dua Dilihat 29627 orang
DownloadLagu Nella Kharima - Tresnaku Dilihat 23961 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Ft Mahesa - Salah Tompo Dilihat 2244843 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Jangan Salah Menilai Dilihat 3082575 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngelali Dilihat 353715 orang