Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Kangen Feat Ilux
Lagu Nella Kharisma Kangen Feat Ilux Mp3

Nama:Nella Kharisma Kangen Feat Ilux
Durasi:5:11
Diupdate:06 December 2018 (6 months ago)
Disukai:4,599 Orang
Dilihat:oleh 1,329,543 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sayang aku iki kangen karo koe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Wes suwi ku ngenteni
Bareng rotasi bumi
Awan bengi ku dungo
Ngarep koe teko
Nganti nangis getih putih
Koe tetep ora mulih
Ra iling janjine

Sayang aku iki kangen karo koe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Sepurane ra ngabari
Aku iki isek nguli
Golek rejeki
Gawe ngajak koe rabi

Ojo mikir aku lali
Sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe
Sampek tekane pati

Bendino ku wiritan
Nganti di wedeni setan
Bendino jumuk wudu
Berdoa nganti kusuk
Semua itu ku lakukan
Hanya untuk kamu sayang
Ngarep kamu pulang

Sayang aku iki kangen karo koe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Sepurane ra ngabari
Aku iki isek nguli
Golek rejeki
Gawe ngajak koe rabi

Ojo mikir aku lali
Sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe
Sampek tekane pati

Sayang aku iki kangen karo koe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Sepurane ra ngabari
Aku iki isek nguli
Golek rejeki
Gawe ngajak koe rabi

Ojo mikir aku lali
Sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe
Sampek tekane pati

Ojo mikir aku lali
Sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe
Sampek tekane pati