Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Kangen Feat Ilux
Lagu Nella Kharisma Kangen Feat Ilux Mp3

Nama:Nella Kharisma Kangen Feat Ilux
Durasi:5:11
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,965,062 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sayang aku iki kangen karo koe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Wes suwi ku ngenteni
Bareng rotasi bumi
Awan bengi ku dungo
Ngarep koe teko
Nganti nangis getih putih
Koe tetep ora mulih
Ra iling janjine

Sayang aku iki kangen karo koe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Sepurane ra ngabari
Aku iki isek nguli
Golek rejeki
Gawe ngajak koe rabi

Ojo mikir aku lali
Sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe
Sampek tekane pati

Bendino ku wiritan
Nganti di wedeni setan
Bendino jumuk wudu
Berdoa nganti kusuk
Semua itu ku lakukan
Hanya untuk kamu sayang
Ngarep kamu pulang

Sayang aku iki kangen karo koe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Sepurane ra ngabari
Aku iki isek nguli
Golek rejeki
Gawe ngajak koe rabi

Ojo mikir aku lali
Sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe
Sampek tekane pati

Sayang aku iki kangen karo koe
Wes telung tahun aku mbok tinggalne
Sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
Merana ku hidup sendiri

Sepurane ra ngabari
Aku iki isek nguli
Golek rejeki
Gawe ngajak koe rabi

Ojo mikir aku lali
Sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe
Sampek tekane pati

Ojo mikir aku lali
Sak tenane tresno iki
Mung kanggo kowe
Sampek tekane pati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Yowes Sorry Dilihat 102945 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngenes Tanpo Riko Dilihat 54983 orang
DownloadLagu LDR Cinta Jarak Jauh - Nella Kharisma Fery OM Sakha Dilihat 223385 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sewu Siji Dilihat 142642 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Dilihat 16478 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Basi Dilihat 103809 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Hujan Kemarin Dilihat 67437 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Dilihat 127567 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Sodiq - Aku Cah Kerjo Dilihat 3709892 orang