Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Jomblo Kesekso
Lagu Nella Kharisma Jomblo Kesekso Mp3

Nama:Nella Kharisma Jomblo Kesekso
Durasi:3:45
Diupdate:06 March 2019 (3 months ago)
Disukai:1,418 Orang
Dilihat:oleh 119,390 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ngenes tenan nek di rasakno
Awan bengi kerjo mung golekne sopo
Nganti kebal aku di ece konco
Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu
Nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakokne endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo
Maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo
Jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu
Nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakokne endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo
Maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo
Jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu
Nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakokne endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo
Maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo
Jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu
Nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakokne endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo
Maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo
Jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Panandang Dilihat 153332 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Selimut Biru Dilihat 1615339 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Biduan Dilihat 409462 orang
DownloadLagu REMBULAN - NELLA KHARISMA Dilihat 62890 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Beri Aku Maafmu Dilihat 129527 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Semarang Ninggal Janji Dilihat 36079 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Heri DN - Kadung Jeru Dilihat 141686 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU Dilihat 25578 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - RINTIHAN HIDUP Dilihat 26241 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ku Simpan Rindu Di Hati Dilihat 138240 orang