Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Jomblo Kesekso
Lagu Nella Kharisma Jomblo Kesekso Mp3

Nama:Nella Kharisma Jomblo Kesekso
Durasi:3:45
Diupdate:06 March 2019 (3 weeks ago)
Disukai:1,047 Orang
Dilihat:oleh 61,208 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ngenes tenan nek di rasakno
Awan bengi kerjo mung golekne sopo
Nganti kebal aku di ece konco
Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu
Nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakokne endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo
Maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo
Jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu
Nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakokne endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo
Maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo
Jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu
Nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakokne endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo
Maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo
Jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu
Nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakokne endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo
Maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo
Jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Terbiasa Tanpa Kamu Dilihat 195579 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Jaran Goyang 3 Dilihat 382956 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kost Kostan Dilihat 29943 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kesandung Mantan Dilihat 296078 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojomu Turahanku Dilihat 619312 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kosong Dua Dilihat 29627 orang
DownloadLagu Nella Kharima - Tresnaku Dilihat 23961 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Ft Mahesa - Salah Tompo Dilihat 2244843 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Jangan Salah Menilai Dilihat 3082575 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngelali Dilihat 353715 orang