Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Janur Garing
Lagu Nella Kharisma Janur Garing Mp3

Nama:Nella Kharisma Janur Garing
Durasi:4:23
Diupdate:14 March 2018 (11 months ago)
Disukai:3,934 Orang
Dilihat:oleh 678,397 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


- lorone atiku iki
Krungu kabar kowe wes oleh ganti
Saktenane atiku loro
Nanging aku mencoba rapopo
Rosone atiku remuk ra karuan
Kelingan janjimu, naliko gandengan
Tresnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Kaaarepku urip bebarengan
Sesandingan tekan bebrayaaan

+ kobong ati iki krungu kowe oleh ganti
Sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
Aku sing iso nompo,aku iso legowo
Ndelok ning ngarep moto
Kowe rabi ro wong liyo
Mbok mesakno aku, mbok welasno aku
Cintaku tak terbatas waktu oh sayangku
Kembaaaalilah kepadaku

- rosone atiku, remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan
Tresnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Ka..repku urip bebarengan
Sesandingan tekan bebrayan
Lo..rone atiku ikiiii
Krungu kabaar, kowe wes oleh ganti
Sa..k tenane atiku loro
Nanging aku mencoba ra..popo
Roso ne atiku, remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan
Tresnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Ka..repku urip bebarengan
Sesandingan tekan be..brayaaan
Treeesnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Ka..repku urip bebarengan
Sesandingan tekan be..brayan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Bohoso Moto Dilihat 16897894 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Singkong Keju Dilihat 3674948 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sayang 9 Dilihat 469811 orang
DownloadLagu Wes Ra Jodone Nella Kharisma Dilihat 109741 orang
DownloadLagu Bahagiamu Bahagiaku Ikhlas Nella Kharisma Dilihat 100297 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sakitku Bahagiamu Dilihat 203389 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA Feat WANDRA - MEMPENG Dilihat 69765 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Digawe Asik Dilihat 60142 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - 80 Juta Dilihat 47496 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - GESER KIRI KANAN Dilihat 5717160 orang