Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Janur Garing
Lagu Nella Kharisma Janur Garing Mp3

Nama:Nella Kharisma Janur Garing
Durasi:4:23
Diupdate:14 March 2018 (1 year ago)
Disukai:4,176 Orang
Dilihat:oleh 717,699 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


- lorone atiku iki
Krungu kabar kowe wes oleh ganti
Saktenane atiku loro
Nanging aku mencoba rapopo
Rosone atiku remuk ra karuan
Kelingan janjimu, naliko gandengan
Tresnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Kaaarepku urip bebarengan
Sesandingan tekan bebrayaaan

+ kobong ati iki krungu kowe oleh ganti
Sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
Aku sing iso nompo,aku iso legowo
Ndelok ning ngarep moto
Kowe rabi ro wong liyo
Mbok mesakno aku, mbok welasno aku
Cintaku tak terbatas waktu oh sayangku
Kembaaaalilah kepadaku

- rosone atiku, remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan
Tresnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Ka..repku urip bebarengan
Sesandingan tekan bebrayan
Lo..rone atiku ikiiii
Krungu kabaar, kowe wes oleh ganti
Sa..k tenane atiku loro
Nanging aku mencoba ra..popo
Roso ne atiku, remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan
Tresnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Ka..repku urip bebarengan
Sesandingan tekan be..brayaaan
Treeesnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Ka..repku urip bebarengan
Sesandingan tekan be..brayan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - KISAH KASIH DI SEKOLAH Dilihat 173819 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Linak Litu Linggo Lico Dilihat 1240628 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kawin Mlayu Dilihat 49251 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Loro Ning Ati Dilihat 2013 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kebanting Tresno Dilihat 834757 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tuhan Jagakan Dia Dilihat 41077 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Cinta Tak Memilihmu Dilihat 4565185 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - SEMAKIN CINTA Dilihat 53797 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Mantan Djancuk Dilihat 276468 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Undangan Nyasar Dilihat 65126 orang