Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Getun Mburi
Lagu Nella Kharisma Getun Mburi Mp3

Nama:Nella Kharisma Getun Mburi
Durasi:5:16
Diupdate:14 August 2018 (6 months ago)
Disukai:1,762 Orang
Dilihat:oleh 158,216 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
Aku getun ngucap pisah sing wes gawe bubrah
Saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
Yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto

Aku bingung kudu piye yen ngene dadine
Getun mburi nanging kowe wis ono sing nduwe
Nangis yo mung tangis sing ngacani dinoku
Getun yo mung getun wis kelangan sliramu

Kabeh iki tak lakoni manut neng dalane
Roso gelo terus ono mergo ninggalke tresnane
Nangis yo mung tangis sing ngancani dinoku
Getun yo mung getun wis kelangan sliramu

Pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
Aku getun ngucap pisah sing wes gawe bubrah
Saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
Yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto

Tak cubo nerimo nanging ora biso
Tak cubo ngeculno ning tetep tresno
Wes sakmestine dadi koyo ngene
Wes bubrah critane mergo salahku dewe
Aku saiki lagi keroso sakwise sliramu lungo
Getun atiku ajur tresnoku
Weruh kowe wis karo wong liyo

Aku bingung kudu piye yen ngene dadine
Getun mburi nanging kowe wis ono sing nduwe
Nangis yo mung tangis sing ngacani dinoku
Getun yo mung getun wis kelangan sliramu

Gegodo gebyare dunyo yo mung gawe atiku loro
Mergo aku kelangan tresno sing nyoto nggo aku

Pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
Aku getun ngucap pisah sing wes gawe bubrah
Saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
Yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto

Pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
Aku getun ngucap pisah sing wes gawe bubrah
Saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
Yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Bohoso Moto Dilihat 16897894 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Janur Garing Dilihat 676857 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Singkong Keju Dilihat 3674948 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sayang 9 Dilihat 469811 orang
DownloadLagu Wes Ra Jodone Nella Kharisma Dilihat 109741 orang
DownloadLagu Bahagiamu Bahagiaku Ikhlas Nella Kharisma Dilihat 100297 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sakitku Bahagiamu Dilihat 203389 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA Feat WANDRA - MEMPENG Dilihat 69765 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Digawe Asik Dilihat 60142 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - 80 Juta Dilihat 47496 orang