Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Gending Ilange Kangen
Lagu Nella Kharisma Gending Ilange Kangen Mp3

Nama:Nella Kharisma Gending Ilange Kangen
Durasi:5:49
Diupdate: December (51 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 156,264 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sun kirimno gending
Gending lawas kanggo pengeleng
Sun kirim nong riko
Nggo ngilangi kangen...

Sun gowo gending iki
Gending lawas kanggo pengeleng
Sun kirim nong riko
Nggo ngilangi kangen...

Apuwo moto iki
Angel sing biso turu
Katon katonen nong larene
Kepikiran katon katonen
Kepingine ketemu baen...

Apuwo moto iki
Angel sing biso turu
Katon katonen nong larene
Kepikiran katon katonen
Kepingine ketemu baen...

Sun gowo gending iki
Gending lawas kanggo pengeleng
Sun kirim nong riko
Nggo ngilangi kangen...

Apuwo moto iki
Angel sing biso turu
Katon katonen nong larene
Kepikiran katon katonen
Kepingine ketemu baen...

Apuwo moto iki
Angel sing biso turu
Katon katonen nong larene
Kepikiran katon katonen
Kepingine ketemu baen...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Yowes Sorry Dilihat 102945 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngenes Tanpo Riko Dilihat 54983 orang
DownloadLagu LDR Cinta Jarak Jauh - Nella Kharisma Fery OM Sakha Dilihat 223385 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sewu Siji Dilihat 142642 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Dilihat 16478 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Basi Dilihat 103809 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Hujan Kemarin Dilihat 67437 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Dilihat 127567 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Sodiq - Aku Cah Kerjo Dilihat 3709892 orang