Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Gagal Rabi
Lagu Nella Kharisma Gagal Rabi Mp3

Nama:Nella Kharisma Gagal Rabi
Durasi:4:55
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,009,277 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wes kadung lamaran
Nyebarke undangan
Jebul malah ra sido
Lungguh ning pelaminan

Ngopo kowe tego
Medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo
Aku mok tinggalno

Getun rasane yen pas lagi kelingan
Tresno sing tak karepke kini tinggal kenangan
Kari ngenteni tanggale dewe rabi
Kowe malah mbatalke, gawe tatune ati

Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno


Jane aku kurang opo tiwas ku ngekeki tresno
Lamaranmu wes tak tompo, pas meh rabi kowe lungo
Undangan wes tak sebarke, cincin kawin tak siapke
Malah tekan dinane kowe tega mbatalke
Yen ra gelem tak rabi mending ngomong ket wingi
Ojo ngek’i janji sing ra biso mok lakoni
Yen wes ngene iki aku kudu piye
Wes kebacut yakin eh jebul dodo jodone

Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

Opo salahku nganti kowe ninggalke aku
Gawe tatu ning atiku, mupuske roso tresnoku

Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Yowes Sorry Dilihat 102945 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngenes Tanpo Riko Dilihat 54983 orang
DownloadLagu LDR Cinta Jarak Jauh - Nella Kharisma Fery OM Sakha Dilihat 223385 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sewu Siji Dilihat 142642 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Dilihat 16478 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Basi Dilihat 103809 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Hujan Kemarin Dilihat 67437 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Dilihat 127567 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Sodiq - Aku Cah Kerjo Dilihat 3709892 orang