Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Ft Mahesa Salah Tompo
Lagu Nella Kharisma Ft Mahesa Salah Tompo Mp3

Nama:Nella Kharisma Ft Mahesa Salah Tompo
Durasi:5:48
Diupdate:06 March 2018 (1 year ago)
Disukai:7,802 Orang
Dilihat:oleh 2,640,666 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mas aku arep takon kowe
Opo bener kui kabar sing tak tompo

Kabar opo dik sing mbok tompo
ojo nggawe atiku gelo...

Aku krungu kowe kecantol wanito liyo
Kok tego nggawe atiku loro

Aduh dik ojo gampang percoyo
Yen tanpo bukti ning ngarepe moto

Salah tompo kowe kui salah tompo
ojo gampang percoyo omonge wong liyo
Pirang tahun kowe urip karo aku
Kowe isih ra percoyo karo tresnaku

Aku ora mung krungu soko wong liyo
Onok sms ning hp sing kok gletakno
Ngumbar sayang lan tresno karo sopo
Wes tak percoyo nyatane malah ndodroh

Mas aku arep takon kowe
Opo bener kui kabar sing tak tompo

Kabar opo dik sing mbok tompo
ojo nggawe atiku gelo...

Aku krungu kowe kecantol wanito liyo
Kok tego nggawe atiku loro

Aduh dik ojo gampang percoyo
Yen tanpo bukti ning ngarepe moto

Salah tompo kowe kui salah tompo
ojo gampang percoyo omonge wong liyo
Pirang tahun kowe urip karo aku
Kowe isih ra percoyo karo tresnaku

Aku ora mung krungu soko wong liyo
Onok sms ning hp sing kok gletakno
Ngumbar sayang lan tresno karo sopo
Wes tak percoyo nyatane malah ndodroh

Salah tompo kowe kui salah tompo
ojo gampang percoyo omonge wong liyo
Pirang tahun kowe urip karo aku
Kowe isih ra percoyo karo tresnaku

Aku ora mung krungu soko wong liyo
Onok sms ning hp sing kok gletakno
Ngumbar sayang lan tresno karo sopo
Wes tak percoyo nyatane malah ndodroh
Wes tak percoyo nyatane malah ndodroh




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Panandang Dilihat 153332 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Selimut Biru Dilihat 1615339 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Biduan Dilihat 409462 orang
DownloadLagu REMBULAN - NELLA KHARISMA Dilihat 62890 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Beri Aku Maafmu Dilihat 129527 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Semarang Ninggal Janji Dilihat 36079 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Heri DN - Kadung Jeru Dilihat 141686 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU Dilihat 25578 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - RINTIHAN HIDUP Dilihat 26241 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ku Simpan Rindu Di Hati Dilihat 138240 orang