Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Ft Mahesa Salah Tompo
Lagu Nella Kharisma Ft Mahesa Salah Tompo Mp3

Nama:Nella Kharisma Ft Mahesa Salah Tompo
Durasi:5:48
Diupdate:06 March 2018 (1 year ago)
Disukai:7,217 Orang
Dilihat:oleh 2,363,091 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mas aku arep takon kowe
Opo bener kui kabar sing tak tompo

Kabar opo dik sing mbok tompo
ojo nggawe atiku gelo...

Aku krungu kowe kecantol wanito liyo
Kok tego nggawe atiku loro

Aduh dik ojo gampang percoyo
Yen tanpo bukti ning ngarepe moto

Salah tompo kowe kui salah tompo
ojo gampang percoyo omonge wong liyo
Pirang tahun kowe urip karo aku
Kowe isih ra percoyo karo tresnaku

Aku ora mung krungu soko wong liyo
Onok sms ning hp sing kok gletakno
Ngumbar sayang lan tresno karo sopo
Wes tak percoyo nyatane malah ndodroh

Mas aku arep takon kowe
Opo bener kui kabar sing tak tompo

Kabar opo dik sing mbok tompo
ojo nggawe atiku gelo...

Aku krungu kowe kecantol wanito liyo
Kok tego nggawe atiku loro

Aduh dik ojo gampang percoyo
Yen tanpo bukti ning ngarepe moto

Salah tompo kowe kui salah tompo
ojo gampang percoyo omonge wong liyo
Pirang tahun kowe urip karo aku
Kowe isih ra percoyo karo tresnaku

Aku ora mung krungu soko wong liyo
Onok sms ning hp sing kok gletakno
Ngumbar sayang lan tresno karo sopo
Wes tak percoyo nyatane malah ndodroh

Salah tompo kowe kui salah tompo
ojo gampang percoyo omonge wong liyo
Pirang tahun kowe urip karo aku
Kowe isih ra percoyo karo tresnaku

Aku ora mung krungu soko wong liyo
Onok sms ning hp sing kok gletakno
Ngumbar sayang lan tresno karo sopo
Wes tak percoyo nyatane malah ndodroh
Wes tak percoyo nyatane malah ndodroh




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - KISAH KASIH DI SEKOLAH Dilihat 173819 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Linak Litu Linggo Lico Dilihat 1240628 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kawin Mlayu Dilihat 49251 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Loro Ning Ati Dilihat 2013 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kebanting Tresno Dilihat 834757 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tuhan Jagakan Dia Dilihat 41077 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Cinta Tak Memilihmu Dilihat 4565185 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - SEMAKIN CINTA Dilihat 53797 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Mantan Djancuk Dilihat 276468 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Undangan Nyasar Dilihat 65126 orang