Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Ditinggal Rabi
Lagu Nella Kharisma Ditinggal Rabi Mp3

Nama:Nella Kharisma Ditinggal Rabi
Durasi:6:23
Diupdate:04 February 2018 (1 year ago)
Disukai:122,683 Orang
Dilihat:oleh 73,493,002 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani mblenjani janji suci
Ning solo kembange ilang wong tresno wani kelangan

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Bohoso Moto Dilihat 16897894 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Janur Garing Dilihat 676857 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Singkong Keju Dilihat 3674948 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sayang 9 Dilihat 469811 orang
DownloadLagu Wes Ra Jodone Nella Kharisma Dilihat 109741 orang
DownloadLagu Bahagiamu Bahagiaku Ikhlas Nella Kharisma Dilihat 100297 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sakitku Bahagiamu Dilihat 203389 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA Feat WANDRA - MEMPENG Dilihat 69765 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Digawe Asik Dilihat 60142 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - 80 Juta Dilihat 47496 orang