Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Dalan Tresno
Lagu Nella Kharisma Dalan Tresno Mp3

Nama:Nella Kharisma Dalan Tresno
Durasi:3:47
Diupdate:30 August 2019 (3 weeks ago)
Disukai:1,912 Orang
Dilihat:oleh 135,044 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kelingan ketemu kowe pisanan
Atiku, rasane deg degan
Mung kahanan gawe aku mbukak dalan
Omongan karo kowe jak kenalan

Suwe - suwe banjur ngobrol ning hp,an
Gemati ngelengke turu lan mangan
Kadang curhat, seng gawe baper- baperan
Soyo kenal soyo cedak tuwo tresno

Kepisan ngajak dolan
Mlaku - mlaku goncengan
Sak dowone dalanan
Wani mesra - mesra an

Mugo kowe seng arep dadi pacarku
Mergo kowe tresno aku lan kowe
Kowe yo mesra karo awakku
Duwe roso sayang marang aku

Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepingin kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu, gelem karo aku
Akhirnya kita pacaran

Kepisan ngajak dolan
Mlaku - mlaku goncengan
Sak dowone dalanan
Wani mesra - mesra an

Mugo kowe seng arep dadi pacarku
Mergo kowe tresno aku lan kowe
Kowe yo mesra karo awakku
Duwe roso sayang marang aku

Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepingin kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu, gelem karo aku
Akhirnya kita pacaran

Kowe seng arep dadi pacarku
Mergo kowe tresno aku lan kowe
Kowe yo mesra karo awakku
Duwe roso sayang marang aku

Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepingin kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu, gelem karo aku
Akhirnya kita pacaran




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Pisau Cinta Dilihat 116739 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kelilipen Angen Dilihat 99923 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Ilux Id - Mundur Alon Alon Dilihat 247509 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Buto Buto Galak Dilihat 55098 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Banyu Londo Dilihat 312456 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Biar Kucari Jalanku Dilihat 4100405 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ikatan Halalmu Dilihat 130694 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Pacarku Bukan Jodohku Dilihat 96285 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Janji Terakhir Dilihat 132934 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung Dilihat 3509359 orang