Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Dalan Anyar
Lagu Nella Kharisma Dalan Anyar Mp3

Nama:Nella Kharisma Dalan Anyar
Durasi:4:42
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,123,274 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
Ora garing senadyan mongso ketiga
Tansah eling jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
aku ngerti dewe neng arepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Yowes Sorry Dilihat 102945 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngenes Tanpo Riko Dilihat 54983 orang
DownloadLagu LDR Cinta Jarak Jauh - Nella Kharisma Fery OM Sakha Dilihat 223385 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sewu Siji Dilihat 142642 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Dilihat 16478 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Basi Dilihat 103809 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Hujan Kemarin Dilihat 67437 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Dilihat 127567 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Sodiq - Aku Cah Kerjo Dilihat 3709892 orang