Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Dalan Anyar
Lagu Nella Kharisma Dalan Anyar Mp3

Nama:Nella Kharisma Dalan Anyar
Durasi:4:42
Diupdate:22 March 2017 (2 years ago)
Disukai:2,034 Orang
Dilihat:oleh 927,203 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
Ora garing senadyan mongso ketiga
Tansah eling jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
aku ngerti dewe neng arepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu KANGGO RIKO - NELLA KHARISMA Dilihat 2785657 orang
DownloadLagu ADA GAJAH DI BALIK BATU - NELLA KHARISMA OM SERA Dilihat 4003590 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Pria Idaman Dilihat 683359 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Gubuk Asmoro Dilihat 3409613 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA - RAJODO 3 Dilihat 2369194 orang
DownloadLagu KANGEN SUARANE - NELLA KHARISMA Dilihat 54735 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA - SALAH RASA Dilihat 11745 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bujangan Dilihat 84880 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Buat Apa Susah Dilihat 239456 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kolam Susu Dilihat 11406 orang