Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Cidro Om Lagista
Lagu Nella Kharisma Cidro Om Lagista Mp3

Nama:Nella Kharisma Cidro Om Lagista
Durasi:5:06
Diupdate:04 September 2019 (2 weeks ago)
Disukai:6,544 Orang
Dilihat:oleh 524,293 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Pisau Cinta Dilihat 116739 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kelilipen Angen Dilihat 99923 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Ilux Id - Mundur Alon Alon Dilihat 247509 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Buto Buto Galak Dilihat 55098 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Banyu Londo Dilihat 312456 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Biar Kucari Jalanku Dilihat 4100405 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ikatan Halalmu Dilihat 130694 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Pacarku Bukan Jodohku Dilihat 96285 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Janji Terakhir Dilihat 132934 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Ketikung Dilihat 3509359 orang