Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Bojomu Turahanku
Lagu Nella Kharisma Bojomu Turahanku Mp3

Nama:Nella Kharisma Bojomu Turahanku
Durasi:3:53
Diupdate:23 September 2018 (9 months ago)
Disukai:5,053 Orang
Dilihat:oleh 1,114,558 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku wes ngiro bakale
Endinge koyo ngene
Lha kowe cs kentelku
Lha kok malah nyuduk aku

Jane aku kudu ngguyu
Nyawang kowe ngece aku
Bojomu seng jare lugu
Kuwi ngono turahanku

Opo ra eling mbiyen sik jamane keremu
Yo mung aku sing mbok gawe tambal butuhmu
Aku ora ngiri saiki kowe nyuduk aku
Mergo saiki wes rumongso mulyo uripmu

Senajan kowe koceh duwek olehmu mbabu
Nanging ojo sak penake kowe nyuduk kacanmu
Wes eruh yen bojomu kuwi biyene bojoku
Panggah mbok barak ae ora ngerti rambu-rambu

Aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene
Lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku
Jane aku kudu ngguyu nyawang kowe ngece aku
Bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku

Aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene
Lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku
Jane aku kudu ngguyu nyawang kowe ngece aku
Bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku

Mangkane aku ngguyu pendak eruh rupamu
Sajake kok nggeragas tenan ngopeni turahanku
Opo pancen raiso yen sliramu golek liyo
Kok sampek tego kowe nglelesi bojone konco

Neng panggah saiki aku isih ra ceto
Sing gatel kuwi kowe opo terae gendakanmu
Tapi aku maturnuwun kok mbeneh tenan kowe
Anggene ngrumat apik sing dadi turahanku

Aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene
Lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku
Jane aku kudu ngguyu nyawang kowe ngece aku
Bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Panandang Dilihat 153332 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Selimut Biru Dilihat 1615339 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Biduan Dilihat 409462 orang
DownloadLagu REMBULAN - NELLA KHARISMA Dilihat 62890 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Beri Aku Maafmu Dilihat 129527 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Semarang Ninggal Janji Dilihat 36079 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Heri DN - Kadung Jeru Dilihat 141686 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU Dilihat 25578 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - RINTIHAN HIDUP Dilihat 26241 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ku Simpan Rindu Di Hati Dilihat 138240 orang