Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Nella Kharisma Bojomu Turahanku
Lagu Nella Kharisma Bojomu Turahanku Mp3

Nama:Nella Kharisma Bojomu Turahanku
Durasi:3:53
Diupdate:23 September 2018 (7 months ago)
Disukai:4,490 Orang
Dilihat:oleh 875,032 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku wes ngiro bakale
Endinge koyo ngene
Lha kowe cs kentelku
Lha kok malah nyuduk aku

Jane aku kudu ngguyu
Nyawang kowe ngece aku
Bojomu seng jare lugu
Kuwi ngono turahanku

Opo ra eling mbiyen sik jamane keremu
Yo mung aku sing mbok gawe tambal butuhmu
Aku ora ngiri saiki kowe nyuduk aku
Mergo saiki wes rumongso mulyo uripmu

Senajan kowe koceh duwek olehmu mbabu
Nanging ojo sak penake kowe nyuduk kacanmu
Wes eruh yen bojomu kuwi biyene bojoku
Panggah mbok barak ae ora ngerti rambu-rambu

Aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene
Lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku
Jane aku kudu ngguyu nyawang kowe ngece aku
Bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku

Aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene
Lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku
Jane aku kudu ngguyu nyawang kowe ngece aku
Bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku

Mangkane aku ngguyu pendak eruh rupamu
Sajake kok nggeragas tenan ngopeni turahanku
Opo pancen raiso yen sliramu golek liyo
Kok sampek tego kowe nglelesi bojone konco

Neng panggah saiki aku isih ra ceto
Sing gatel kuwi kowe opo terae gendakanmu
Tapi aku maturnuwun kok mbeneh tenan kowe
Anggene ngrumat apik sing dadi turahanku

Aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene
Lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku
Jane aku kudu ngguyu nyawang kowe ngece aku
Bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - KISAH KASIH DI SEKOLAH Dilihat 173819 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Linak Litu Linggo Lico Dilihat 1240628 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kawin Mlayu Dilihat 49251 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Loro Ning Ati Dilihat 2013 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Kebanting Tresno Dilihat 834757 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tuhan Jagakan Dia Dilihat 41077 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Cinta Tak Memilihmu Dilihat 4565185 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - SEMAKIN CINTA Dilihat 53797 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Mantan Djancuk Dilihat 276468 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Undangan Nyasar Dilihat 65126 orang